ΣΚΟΤΩΣΕ τον 17χρονο φίλο του και καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλακή-«Μακάρι να τον έφερνα πίσω»

Η απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση που είχε συγκλονίσει την Πάτρα

ΣΚΟΤΩΣΕ τον 17χρονο φίλο του και καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλακή-«Μακάρι να τον έφερνα πίσω»

​Σε κάθειρξη 10 ετών καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Ανηλίκων Πατρών ο 16χρονος, ο οποίος τον Σεπτέμβριο του 2015 είχε δολοφονήσει στο προαύλιο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κάτω Αχαϊάς έναν 17χρονο φίλο του μετά από καυγά.

Οι δικαστές δεν αναγνώρισαν κανένα ελαφρυντικό στον 16χρονο, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή του στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Ανηλικών στην Κόρινθο.

«Μακάρι να τον έφερνα πίσω», είπε στην απολογία του ο 16χρονος συντετριμμένος, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να μειωθεί η ποινή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες τη μοιραία μέρα του φονικού, ο 16χρονος φέρεται να πήρε την κυνηγετική καραμπίνα από το σπίτι του και να πήγε στο δημοτικό σχολείο, όπου βρισκόταν ο 17χρονος μαζί με άλλους συνομηλίκους τους. Είχε προηγηθεί ένας καυγάς ανάμεσα στους δύο ανήλικους, με αποτέλεσμα ο 16χρονος να φύγει από το σημείο με σκισμένη μπλούζα.

Εκεί, όπως αναφέρει και το PatrasTimes, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί, τον πυροβόλησε στην κοιλιά και στον θώρακα, με απ��τέλεσμα ο 17χρονος να πέσει νεκρός.

Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι ο 16χρονος έχει πρόβλημα στην ομιλία του και δεχόταν τα πειράγματα του 17χρονου και της παρέας του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top