ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ καταγγελία στο star.gr: Ο ΟΑΣΑ προσέλαβε Dj για τα λεωφορεία με αμοιβή 3.900 ευρώ

Δεν έχουμε λεφτά για ανταλλακτικά και αξιοπρεπείς μετακινήσεις αλλά τουλάχιστον θα… χαλαρώνουμε ακούγοντας τραγούδια

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ καταγγελία στο star.gr: Ο ΟΑΣΑ προσέλαβε Dj για τα λεωφορεία με αμοιβή 3.900 ευρώ

​«Ελλάς το μεγαλείο σου». Αυτή είναι η μόνη φράση που αντηχεί στο μυαλό μας. Ο ΟΑΣΑ προσέλαβε μία γυναίκα για να δουλέψει ως μουσική επιμελήτρια (λαϊκά Dj) σε λεωφορεία… σαράβαλα με αμοιβή 3.900 ευρώ.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο των εργαζομένων του ΟΑΣΑ, Απόστολο Ραφτόπουλο, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στο star.gr, πρόκειται για «μία εικονική πρόσληψη. Δηλαδή πήραν άτομο να βάζει μουσική που ακριβώς; Δεν υπάρχουν καν οι εγκαταστάσεις για να είναι εφικτό κάτι τέτοιο.

αρχείο λήψης.jpg
Απόστολος Ραφτόπουλος

Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ δεν διαθέτουν ηχοσυστήματα. Ήθελαν απλώς μία θέση για να βολέψουν το δικό τους άτομο και να τελειώσει το πανηγύρι. Η συγκεκριμένη κυρία είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Πεντέλης και είχε κατέβει στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφια δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Πεντέλη εν δράσει» με επικεφαλής τον Αντώνη Φειδοπιάστη».

vertha.jpgvertha3.jpg

Βέρθα Ευθυμιάδου

Εκτός από την επιλογή της μουσικής, η μουσική επιμελήτρια του ΟΑΣΑ ανέλαβε και το σχεδιασμό και προετοιμασία προγραμμάτων μουσικών εκδηλώσεων/δράσεων σε χώρους του Μετρό και άλλους δημόσιους χώρους καθώς και την προετοιμασία/σχεδιασμό της δράσης «Μουσικό Λεωφορείο στον αστικό χώρο».

original.jpgoriginal (1).jpgην.jpg

Η σύμβουλος ονομάζεται Βέρθα Ευθυμιάδου και η πρόσληψη της έγινε για το διάστημα από την 1η Οκτωβρίου μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου. Πόσα θα παίρνει για αυτό το διάστημα; Το μηνιάτικο της θα είναι 1.300 ευρώ, δηλαδή συνολικά θα πάρει… 3.900 ευρώ!

«Αυτά τα λεφτά θα μπορούσαν να δοθούν σε ανταλλακτικά, τα λεωφορεία είναι γεμάτα «πληγές». Θα μπορούσαν να γίνουν προσλήψεις. Θα μπορούσαν να βοηθήσουν ώστε η μεταφορές των επιβατών να είναι πιο αξιοπρεπείς. Ωστόσο, αποφάσισαν να τα δώσουν σε ένα «δικό» τους παιδί.

Οι εργαζόμενοι έχουμε κάνει ένσταση στον ΟΑΣΑ αλλά είναι όλοι εξαφανισμένοι. Κανείς δεν μας απαντάει… Κανείς δεν παίρνει θέση για όλο αυτό» τονίζει ο κύριος Ραφτόπουλος στο star.gr.

Της Αλέκας Νικόλα

Email: anikola@star.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top