ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΑΡΑΤΑΣΗ στις μετεγγραφές φοιτητών μέχρι 20 Οκτωβρίου

Λόγω τεχνικού προβλήματος

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΑΡΑΤ��ΣΗ στις μετεγγραφές φοιτητών μέχρι 20 Οκτωβρίου

​Την παράταση της υποβολής η��εκτρονικών αιτήσεων για τις μετεγγραφές φοιτητών έως τις 20 Οκτωβρίου ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, λόγω ενός τεχνικού προβλήματος που εμφανίστηκε στην ηλεκτρονική εφαρμογή των μετεγγραφών.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου, από την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 16 Οκτωβρίου εμφανίστηκε πρόβλημα που οφειλόταν σε συντήρηση των συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών.

Το σύστημα των μετεγγραφών αφορά φοιτητές των ΑΕΙ και των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών που δεν έχουν εξαντλήσει τα προβλεπόμενα εξάμηνα του κύκλου σπουδών στο τμήμα φοίτησής τους κι έχουν εγγραφεί είτε μέσω της επιτυχίας τους στις εξετάσεις πανελλαδικού επιπέδου Γενικού Λυκείου ή Επαγγελματικού ημερήσιου ή εσπερινού Λυκείου.

Επίσης δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όσοι εισήχθησαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ με τη χρήση άσκησης του δικαιώματος πρόσβασης χωρίς νέα εξέταση με βάση τη βαθμολογία της τελευταίας εξέτασή τους στις πανελλήνιες και όσοι εισήχθησαν στη σχολή της επιθυμίας του χωρίς εξετάσεις ως πάσχοντες από σοβαρές παθήσεις σε ποσοστό 5% επί του συνόλου των θέσεων κάθε έτους, όπως ορίζει κάθε σχολή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top