ΒΟΜΒΑ από το δικηγόρο του Παντελίδη: «Ο Παντελής δεν είχε ασφάλεια ζωής»

Σενάριο επιστημονικής φαντασίας η αποζημίωση του 1 εκατ. ευρώ

ΒΟΜΒΑ από το δικηγόρο του Παντελίδη: «Ο Παντελής δεν είχε ασφάλεια ζωής»

​Μπορεί μετά τον τραγικό θάνατο του Παντελή Παντελίδη και τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην οικογένεια του τραγουδιστή και στις δύο κοπέλες που βρίσκονταν στο μοιραίο τζιπ να έχει χυθεί πολύ μελάνι για το ποιος οδηγούσε ή για το πόσο μεγάλη αποζημίωση ενδέχεται να πάρει η οικογένεια, όμως πολλά από αυτά δεν συμβαδίζουν με την πραγματικότητα.

Όπως για παράδειγμα ότι ο Παντελής είχε ασφάλεια ζωής που προέβλεπε αποζημίωση 1 εκατομμυρίου ευρώ στην περίπτωση που έχανε τη ζωή του.

Μιλώντας στην εφημερίδα Freddo, ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Μπάμπης Λυκούδης ξεκαθαρίζει ότι δεν ισχύει τίποτα τέτοιο.

«Ο Παντελής Παντελίδης σας λέω μετά πλήρους βεβαιότητας ότι δεν είχε κάνει καμία ασφάλεια ζωής. Το μόνο που είχε ήταν μια κάρτα νοσηλείας από την Interamerican, όχι όμως ασφάλεια ζωής», είπε.

likoudis-xaralampos-mpakis-660x330.jpg

(Ο Μπάμπης Λυκούδης)

Και μπορεί αυτό να μη συνεισφέρει κάτι ουσιαστικό στη δικαστική διαμάχη που θα ξεκινήσει, όταν μεταφραστεί από τα γερμανικά η έκθεση της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας για το μοιραίο τζιπ, όμως αποτελεί σύμφωνα με τον κύριο Λυκούδη ένα σημαντικό επιχείρημα για την οικογένεια ότι παλεύει γ��α την υστεροφημία και τη δικαίωση του Παντελή και όχι για την αποζημίωση.

Παρ’ όλ’ αυτά, αποζημίωση θα δοθεί από την ασφαλιστική, στην οποία ήταν ασφαλισμένο το τζιπ, στα δύο κορίτσια αν αποδειχθεί στο δικαστήριο ότι στη θέση του οδηγού καθόταν ο Παντελής Παντελίδης. Μάλιστα μετά από αυτό αναμένεται να στραφεί εναντίον της οικογένειας Παντελίδη.

Αν αποδειχθεί ότι οδηγούσε η Φρόσω Κυριάκου αποζημίωση θα πάρει η οικογένεια του τραγουδιστή, ενώ η Μίνα Αρναούτη αναμένεται να λάβει μεγαλύτερο ποσό από το αντίστοιχο που θα λάβει αν οδηγούσε ο Παντελίδης, γιατί η Φρόσω Κυριάκου, όπως έδειξαν οι αιματολογικές εξετάσεις δεν είχε κάνει χρήση αλκοόλ.

Σύμφωνα με το νόμο, αν γνωρίζει κάποιος ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου στο οποίο επιβαίνει είναι μεθυσμένος θα αποζημιωθεί με ποσό μειωμένο ακόμα και κατά 40% από αυτό που θα επιδικάσει το δικαστήριο.

Αυτό άλλωστε είναι και το επιχείρημα της πλευράς της Μίνας Αρναούτη, η οποία επιμένει ότι οδηγός ήταν ο Παντελής Παντελίδης γιατί λέει την αλήθεια, αν και θα τη συνέφερε οικονομικά να οδηγούσε η Φρόσω Κυριάκου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top