Από τη φύλαξη VIP στους δρόμους της Αθήνας εκατοντάδες αστυνομικοί

ΔΕΙΤΕ το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ του STAR

Εδώ και λίγες μέρες, εκατοντάδες αστυνομικοί που υπηρετούσαν για χρόνια στην φύλαξη υψηλών προσώπων παίρνουν στα χέρια τους μια διαταγή, σύμφωνα με την οποία πρέπει να μετακινηθούν προς διάφορα αστυνομικά τμήματα της Αττικής. Όπως φαίνεται θα διατεθούν για εκτέλεση υπηρεσίας αποκλειστικά πεζών και εποχούμενων περιπολίων.

Με απλά λόγια από τα σαλόνια στα... πεζοδρόμια της Αττικής χωρίς να υπάρχει κανένα επιχειρησιακό κριτήριο, όπως αλώστε ήταν και η δέσμευση της ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Είναι όμως αυτός ο σωστός τρόπος ώστε να καλυφθούν οι πραγματικές ανάγκες;

Το σωματείο ειδικών φρουρών της αστυνομίας με ανακοίνωση του υποστηρίζει ότι οι αστυνομικοί που υπηρετούσαν για χρόνια δίπλα σε υπουργούς, βουλευτές, επιχειρηματίες, δημοσιογράφους, πρέπει να επιστρέψουν στην φύλαξη των πολιτών αλλά να μην αντιμετωπιστούν με διάθεση τιμωρίας προκαλώντας έτσι εσωτερικό πρόβλημα στην λειτουργία της αστυνομίας.

Στελέχη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, μιλώντας στο STAR έλεγαν ότι πολλοί από τους 700 αστυνομικούς διαθέτουν σίγουρα υψηλά επίπεδα εκπαίδευσης αλλά και... υψηλές γνωριμίες. Στο παρελθόν λοιπόν γινόταν η μετακίνησή τους και τελικά μετρά από λίγο καιρό επέστρεφαν στην θέση τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top