ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΕΝΟ ΤΟΠΙΟ η Ιπποκράτους μετά την έκρηξη βόμβας στην πολυκατοικία της Τσατάνη

Αυτόπτης μάρτυρας γλίτωσε χάρη σε μια κολόνα, πίσω από την οποία βρισκόταν

​Την απόλυτη εικόνα καταστροφής αντίκρισαν οι αρχές με το πρώτο φως την μέρας στην οδό Ιπποκράτους, όπου χθες το βράδυ σημειώθηκε ισχυρότατη έκρηξη στον αριθμό 122, όπου βρίσκεται η κατοικία της εισαγγελέως Εφετών, Γ. Τσατάνη και το βιβλιοπωλείο «Ελεύθερη Σκέψις» που έχει γίνει στόχος ανάλογης επίθεσης στο παρελθόν.

175130.jpg

Η κάμερα του Star και ο Βαγγέλης Γκούμας βρέθηκαν στο σημείο της έκρηξης και κατέγραψαν εικόνες βγαλμένες από κινηματογραφική ταινία. Αυτοκίνητα κατεστραμμένα, θρύψαλα από τζαμαρίες, καπό αυτοκινήτων εκσφενδονισμένα σε απόσταση δεκάδων μέτρων, καταστροφές ακόμα και σε τζάμια διαμερισμάτων που βρίσκονται στον τρίτο και στον τέταρτο όροφο είναι το αποτέλεσμα της ισχυρότατης έκρηξης που σημειώθηκε στις 22:45 χθες το βράδυ.

175134.jpg

Ιδιοκτήτης μάλιστα καταστήματος, ο οποίος βρισκόταν στην επιχείρησή του τη στιγμή της έκρηξης, μίλησε αποκλειστικά στο Star, περιγράφοντας καρέ καρέ όσα έζησε.

175132.jpg

«Είδα τους αστυνομικούς να μαζεύονται σε ένα σημείο και να φεύγουν ξαφνικά. Βγήκα έξω από το μαγαζί για να δω τι συνέβη. Κανείς δεν μας ειδοποίησε για βόμβα. Στεκόμουν πίσω από μια κολόνα όταν ξαφνικά έγινε η έκρηξη. Με έσωσε η κολόνα, διαφορετικά θα ήμουν νεκρός», είπε.

175119.jpg

175123.jpg

175125.jpg

Διαβάστε επίσης:

ΦΩΤΟ:Βόμβα στην πολυκατοικία της εισαγγελέως Γ. Τσατάνη–Αδιευκρίνιστο ακόμα ποιος ήταν ο στόχος

Ισχυρή ΕΚΡΗΞΗ στο κέντρο της Αθήνας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top