ΑΝΑΤΡΟΠΗ στο τροχαίο στα Γιάννενα! Έμπορος ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ο οδηγός που σκοτώθηκε

Προσπαθούσε να διαφύγει στην Αλβανία

​Συγκλονιστικές αποκαλύψεις έκανε η αστυνομία μετά το αιματηρό τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην εθνική οδό Ιωάννινων – Άρτας, στοιχίζοντας τη ζωή σε τρεις ανθρώπους.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, λίγες ώρες νωρίτερα οι αστυνομικοί της Λάρισας είχαν καταφέρει να αποκωδικοποιήσουν συνομιλίες και να συλλάβουν ένα νεαρό που μετέφερε 6 κιλά κοκαΐνη και 10 κιλά χασίς.

Ο συγκεκριμένος νεαρός ήταν μέλος κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, επικεφαλής του οποίου ήταν ο οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο στη Σκλίβανη.

Όπως αναφέρει το Epirus-tv και το bloko.gr ο 31χρονος πληροφορήθηκε την είδηση της σύλληψης και προσπάθησε να διαφύγει στην Αλβανία. Ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να φτάσει στα σύνορα όσο πιο γρήγορα μπορούσε.

Αυτό ήταν και το μοιραίο του λάθος, αφού μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγάκι, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο ίδιος, ο συνοδηγός του, αλλά και ο οδηγός του φορτηγού.

Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό, ενώ όπως έγινε γνωστό ο 31χρονος ήταν έμπορος ναρκωτικών, ο οποίος είχε συλληφθεί το 2006 με 100 γραμμάρια κοκαΐνη. Δύο χρόνια αργότερα καταδικάστηκε σε ισόβια και το 2012 αποφυλακίστηκε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top