Διέλυσαν όλη την τράπεζα και δεν πήραν ούτε ευρώ-Ισχυρή έκρηξη σε ΑΤΜ στη Φθιώτιδα (VIDEO)

Oι κάτοικοι της περιοχής νόμιζαν πως γινόταν πόλεμος

​Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα σε τράπεζα στη Φθιώτιδα. Άγνωστοι δράστες ανατίναξαν το ΑΤΜ του υποκαταστήματος και αντί να κλέψουν τα χρήματα, διέλυσαν ολόκληρη την τράπεζα. Από την έκρηξη, ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς.

(Φώτο από lamiastar)

atm_664_355.jpg
Όπως θα δείτε και στο video, από την έκρηξη ισοπεδώθηκε η βιτρίνα της τράπεζας, λύγισαν πόρτες, και έσπασαν τζάμια. Ο εκρηκτικός μηχανισμός που τοποθέτησαν στο ΑΤΜ μετέτρεψε τα χρήματα σε κομφετί και οι δράστες δεν πήραν ούτε χαρτονόμισμα.

Οι κάτοικοι του Νέου Μοναστηριού Φθιώτιδας πετάχτηκαν απ' τα κρεβάτια τους νομίζοντας πώς πρόκειται για πόλεμο και όχι για χαρτοπόλεμο.

atm2.jpg
Οι δράστες διοχέτευσαν άγνωστο μείγμα αερίου στο ΑΤΜ μέσω της θυρίδας εξαγωγής χαρτονομισμάτων και στη συνέχεια το ανατίναξαν με τη χρήση αυτοσχέδιου πυροδοτικού μηχανισμού. Όπως φαίνεται όμως η ποσότητα του αερίου ήταν τόσο μεγάλη που αντί να καταστρέψει μόνο το μηχάνημα κόντεψε να ανατινάξει όλη τη γειτονιά. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς.

atm3.jpg
Τις σοβαρότερες ζημιές υπέστη το απέναντι ζαχαροπλαστείο.

atm4.jpg

Αμέσως μετά την έκρηξη οι ληστές διέφυγαν από το σημείο με κλεμμένο ΙΧ, το οποίο εγκατέλειψαν λίγα χιλιόμετρα μετά, στο δρόμο προς την Λάρισα αφού προηγουμένως του έβαλαν φωτιά. Οι αστυνομικές αρχές της Φθιώτιδας συνεχίζουν τις έρευνες για τη σύλληψη τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top