Η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα στον Άρειο Πάγο για τα «χαμένα πορίσματα» του ΚΕΕΛΠΝΟ

Αναλυτικά η αναφορά της

​Αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου έδωσε η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα, με αφορμή δημοσίευμα γνωστού περιοδικού για τις συμβάσεις της εταιρείας της με το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το δημοσίευμα, η κα Νικολοπούλου, επί υπουργίας του κ. Στουρνάρα, λάμβανε συστηματικά διάφορες δουλειές από το ΚΕΕΛΠΝΟ και τον ΕΟΦ.

Παράλληλα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι, ενώ οι σχετικές συμβάσεις αποτελούσαν αντικείμενο έρευνας, ουδέποτε βρέθηκαν τα επίσημα πορίσματα, τα οποία εξακολουθούν να αγνοούνται μέχρι και σήμερα, γεγονός που οδήγησε - σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα - στην έρευνα των γραφείων της εταιρείας της κα Νικολοπούλου.

«Συνολικά τέσσερις έρευνες, που συμπεριλάμβαναν την κυρία Στουρνάρα ως ερευνώμενο πρόσωπο ή την αφορούσαν αποκλειστικά σε σχέση με το ΚΕΕΛΠΝΟ, φαίνεται να έχουν χαθεί ή ματαιωθεί, όσο ο σύζυγός της είναι υπουργός», καταλήγει το δημοσίευμα.

Στην αναφορά της η Λίνα Νικολοπούλου αναφέρει «Τυγχάνω σύζυγος του Διοικητού της Τραπέζης της Ελλάδος και πρώην Υπουργού κ. Γιάννη Στουρνάρα. Είμαι δε νόμιμος εκπρόσωπος (διαχειρίστρια) της εταιρίας με την επωνυμία MINDWORK BUSINESS SOLUTIONS ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Ε.Π.Ε., η οποία εδρεύει στην Κηφισιά Αττικής (οδός Μάρκου Μπότσαρη αριθμ. 10) και η οποία συστάθηκε με το 3467/2008 συμβόλαιο της Συμβολαιογράφου Αθηνών Ευγενίας Κοντακίδου, το οποίο καταχωρήθηκε στα βιβλία εταιρειών του Πρωτοδικείου Αθήνας με αριθμό γενικό 9595 και ειδικό 2867 και δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ με αριθμό 5273/25-6-2008, και εν συνεχεία το άρθρο 5 του Καταστατικού τροποποιήθηκε με το 3758/24-11-2009 συμβόλαιο της ιδίας ως άνω Συμβολαιογράφου, το οποίο καταχωρήθηκε στα βιβλία εταιρειών του πρωτοδικείου Αθήνας με αριθμό γενικό 19442 και ειδικό 5944 και δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ τεύχος ΑΕ και ΕΠΕ με αριθμό 13853 στις 1-12-2009.

Σκοπός της εν λόγω εταιρίας, σύμφωνα με το Καταστατικό αυτής είναι μεταξύ των άλλων και:

1) Η παροχή υπηρεσιών marketing, δημοσίων σχέσεων, διαφήμισης, επικοινωνίας και συναφών υπηρεσιών. Η ανάπτυξη υλικών για την υποστήριξη των υπηρεσιών αυτών (εντύπου, οπτικοακουστικού ή άλλου τύπου υλικών καθώς και διαδικτυακών τόπων).
2) Η παροχή υπηρεσιών οργάνωσης επιχειρήσεων περιλαμβανομένων των υπηρεσιών για την επιλογή και ανάπτ��ξη ανθρώπινου δυναμικού, για την ανάπτυξη εσωτερικών διαδικασιών, για την ανάπτυξη του τμήματος των πωλήσεων, για την ανάπτυξη συστημάτων διαχείρισης, για την ανάπτυξη του οικονομικού τμήματος και για την εισαγωγή εσωτερικού ελέγχου των επιχειρήσεων. Ο σχεδιασμός και η διαχείριση έργων για λογαριασμό άλλων επιχειρήσεων και οργανισμών. Γενικά η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα.
3) Η αγορά και η πώληση προϊόντων από την Ελλάδα και από το εξωτερικό στο πλαίσιο της επιδίωξης των παραπάνω σκοπών και στο πλαίσιο ανάπτυξης διαφημιστικών δραστηριοτήτων.
4) Η αγορά και η πώληση προϊόντων και υπηρεσιών από την Ελλάδα και από το εξωτερικό μέσω διαδικτύου, στο πλαίσιο της επιδίωξης των παραπάνω σκοπώ�� και στο πλαίσιο ανάπτυξης διαφημιστικών, συμβουλευτικών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων.
5) Η ανάπτυξη εκδοτικής δραστηριότητας: έκδοση βιβλίων, περιοδικών κ.λπ.
6) Η μεσολάβηση για την αγοραπωλησία εταιρειών.
7) Η εκπόνηση μελετών για διάφορους σκοπούς και η διαχείριση έργων για λογαριασμό άλλων επιχειρήσεων και οργανισμών.
Γενικά η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα.»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ Έχω την τιμή να σας γνωρίσω τα ακόλουθα.docxΈχω την τιμή να σας γνωρίσω τα ακόλουθα.docx

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top