ΑΠΕΙΛΟΥΝ και πάλι με χειρόφρενο οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ: Πληρώστε μας ως τις 12 του μηνός

Είναι δύο μήνες απλήρωτοι

​Επιπλέον στοιχεία για τα έγγραφα που έχει καταθέσει και τα οποία αποδεικνύουν τις οφειλές του ελληνικού Δημοσίου στον ΟΑΣΘ απέστειλε σήμερα στο υπουργείο Οικονομικών η διοίκηση του οργανισμού.

Μιλώντας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Χ. Στεφανίδης δήλωσε ότι ελπίζει πως δεν θα χρειαστούν άλλα έγγραφα και διευκρινίσεις και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα συνεδριάσει και πάλι η τριμερής επιτροπή, ώστε να ανάψει το πράσινο φως και να πληρωθούν οι εργαζόμενοι μέχρι τις 12 του μήνα.

Αν δεν συμβεί αυτό, οι εργαζόμενοι έχουν στείλει σαφές μήνυμα ότι αν δεν πληρωθούν μέχρι τότε θα τραβήξουν και πάλι χειρόφρενο.

Ο επικεφαλής του ΟΑΣΘ άλλωστε επανέλαβε ότι για να αποφευχθούν μελλοντικές κινητοποιήσεις θα μπορούσε το Δημόσιο να εφαρμόσει το πρακτικό συμφιλίωσης που είχε υπογράψει στις 25/8 και η γενική γραμματέας επί θεμάτων Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Θεοπίστη Πέρκατου, πρακτικό που αφορούσε στην εκταμίευση προκαταβολής από το ελληνικό Δημόσιο για τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top