ΣΟΚ στη Θράκη! Πήρε από πίσω δύο φοιτήτριες και τις βίασε-ΦΩΣ στο μυστήριο με το δράκο

Τι αποφάσισε το δικαστήριο

ΣΟΚ στη Θράκη! Πήρε από πίσω δύο φοιτήτριες και τις βίασε-ΦΩΣ στο μυστήριο με το δράκο

​Ένοχο για τον βιασμό δύο φοιτητριών έκρινε τον Ι.Τ. το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Θράκης, κρίνοντας ότι εξανάγκασε δύο φοιτήτριες σε πεολειχία σε ερημική τοποθεσία στην Κομοτηνή το φθινόπωρο του 2012.

Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε 13 χρόνια κάθειρξη, δίνοντας έτσι σε έναν εφιάλτη που κράτησε τέσσερα χρόνια.

Όπως αναφέρει ο Παρατηρητής Θράκης η μία από τις δύο φοιτήτριες κατέθεσε ότι επέστρεφαν από φιλικό τους σπίτι προς το δικό τους αργά το βράδυ, όταν ο κατηγορούμενος τις πλησίασε από πίσω σε χώρο με περιορισμένο φωτισμό και τις απείλησε, λέγοντας ότι κρατούσε μαχαίρι.

Στη συνέχεια, όπως είπε, τις υποχρέωσε να πάνε σε ένα πιο σκοτεινό στενό και να βγάλουν τα ρούχα τους. Εκείνες προσπάθησαν να τον καθυστερήσουν και να τον σταματήσουν, ενώ η δεύτερη κοπέλα ξεκίνησε να τρέχει για να ξεφύγει από τα χέρια του. Ο δράστης άρχισε να τις κυνηγά και η πρώτη κοπέλα άρχισε να τρέχει προς την αντίθετη κατεύθυνση προς ένα σημείο που ήταν πολύ φωτισμένο.

Όταν έφτασε εκεί πήρε τηλέφωνο τον σπιτονοικοκύρη της και μετά έπαιρνε τη φίλη της αλλά το τηλέφωνο ήταν κατειλημμένο.

Στο μεταξύ ο κατηγορούμενος την πλησίασε ξανά, προσπάθησε να την τραβήξει και για καλή της τύχη έφτασε ο σπιτονοικοκύρης της, ο οποίος τον τρόμαξε και τον ανάγκασε να τραπεί σε φυγή.

Η δεύτερη κοπέλα κατέθεσε τα ίδια με την πρώτη, όμως πρόσθεσε ότι ο κατηγορούμενος ξεκίνησε να την κυνηγά την έπιασε κι εκείνη προσποιήθηκε ότι είχε πρόβλημα υγείας και ότι δεν μπορούσε να περπατήσει άλλο.

Ο κατηγορούμενος την άφησε εκεί και άρχισε να κυνηγά την πρώτη κοπέλα. Η δεύτερη κοπέλα τότε κατευθύνθηκε προς το σπίτι της, ανακάλυψε όμως ότι δεν είχε κλειδιά και για να μη φωνάξει κάλεσε την αστυνομία, χωρίς όμως να μπορέσει να βγάλει γραμμή.

Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος κατέθεσε ότι δεν έχει καμία σχέση με την επίθεση εναντίον των κοριτσιών και ότι το συγκεκριμένο βράδυ βρισκόταν σε καφενείο και τα έπινε γιατί ένα από τα παιδιά του είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ισχυρίστηκε επίσης ότι δεν γνώριζε τις κοπέλες και δεν είχε προηγούμενα μαζί τους.

Ο εισαγγελέας στην αγόρευσή του ζήτησε την ενοχή του, τονίζοντας ότι επιβεβαιώθηκε από την ακροαματική διαδικασία η ενοχή του καθώς και η αναγνώρισή του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top