«Κλέφτες και αστυνόμοι» στα Εξάρχεια- Σε ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ η Αντιτρομοκρατική

Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητάει μέλη ένοπλων δυνάμεων στην πλατεία- άβατο

​Για λογαριασμό της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας έγινε πριν από λίγες μέρες η προσαγωγή των πέντε ανήλικων προσφύγων με τα ψεύτικα πιστόλια στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας.

Στόχος βέβαια δεν ήταν τα παιδιά που αποτελούσαν την θεατρική ομάδα της κατάληψης στην οδό Αχαρνών, αλλά οι δύο συνοδοί τους ηλικίας 20 και 22 ετών, που κρίθηκε αναγκαίο από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία να γίνει εξακρίβωση της ταυτότητάς τους.

Αυτή η επιχείρηση εξακρίβωσης στοιχείων ουσιαστικά αποκάλυψε την έντονη κινητικότητα που αναπτύσσει τις τελευταίες μέρες η αντιτρομοκρατική υπηρεσία στην περιοχή των Εξαρχείων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυ��ομικοί έχουν σοβαρές ενδείξεις για συγκεκριμένα πρόσωπα που κινούνται σε καταλήψεις του κέντρου της Αθήνας, ότι συμμετέχουν ενεργά σε πυρήνες ένοπλης δράσης αλλά ενέχονται και σε πρόσφατες ληστείες που έγιναν στην περιοχή.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο τα συγκεκριμένα πρόσωπα που βρίσκονται σήμερα στο επίκεντρο των ερευνών να εμπλέκονται και στη δολοφονία του 36χρονου Αιγύπτιου που κυκλοφορούσε στα Εξάρχεια με το ψευδώνυμο Χαμπίμπι και διακινούσε ναρκωτικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top