ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η μητέρα της Άννυ- Δολοφόνησαν την κόρη μου και μετά την τεμάχισαν

«Ήθελα να δώσω και τη ζωή μου για το παιδί μου»

​Σήμερα, Πέμπτη, απολογήθηκε η μητέρα της μικρής Άννυ, Δημητρίνας Μπορίσοβα, κατά τη διάρκεια της δίκης για την φρικτή δολοφονία του παιδιού, με κατηγορούμενους τον πατέρα της μικρής, Στανισλάβ Μπακατσίεβ (Σάββα) και τον φίλο του Ναζίφ Αχμέντοφ (Νικολάι)!

Οι δυο άντρες κατηγορούνται ότι σκότωσαν και τεμάχισαν το 4χρονο κοριτσάκι ενώ η μητέρα του είναι κατηγορούμενη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και ψευδορκία.

Η Δημητρίνα περιέγραψε στο δικαστήριο το προφίλ του Σάββα, πρώην συντρόφου και πατέρα του παιδιού της! Μάλιστα, σε όλη τη διάρκεια της απολογίας της αποκαλούσε τον Σάββα «πρώτο κατηγορούμενο» ενώ τόνισε ότι εκείνος δεν έκανε ποτέ χρήση ναρκωτικών μπροστά στην κόρη του!

«Δεν ήταν βίαιος και έδειχνε ότι την αγαπούσε» είπε η κατηγορουμένη και απαντώντας σε ερωτήσεις του προέδρου, ανέφερε πως αρχικά είχε πληροφορηθεί ότι ο πρώην σύντροφός του εκδίδονταν επί πληρωμή ωστόσο αργότερα σταμάτησε. «Ακόμη και μετά τον έβλεπα με την φωτογραφία της Άννυ στα χέρια και να κλαίει» κατέθεσε λίγο αργότερα.

«Όταν η αστυνομία μου είπε ότι "ο σύντροφός σας σκότωσε το παιδί" δεν το πίστεψα. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα, ήταν ότι μπορεί να την έσπρωξε ο πρώτος κατηγορούμενος (ο Σάββας) να την χτύπησε και να έπεσε το παιδί κάτω» είπε η 25χρονη. «Άρχισα ακόμη να σκέφτομαι ότι ο Νικολάι μπορεί να πή��ε το παιδί και αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που πήγα στην Αστυνομία και δήλωσα την εξαφάνισή της» ανέφερε. «Σκέφτηκα ότι ο Νικολάι την απήγαγε» προσέθεσε.

Πρόεδρος: Σήμερα ποια είναι η αίσθηση σας; Αν την έχει σκοτώσει ο πρώην σύντροφός σας, ποιος ήταν ο λόγος; Που πάει το μυαλό σας;

Κατηγορούμενη: Όχι, δεν πάει πουθενά το μυαλό μου. Συνέχεια σκέφτομαι πως και τι, αλλά δεν έχω καταλήξει πουθενά.

Πρόεδρος: Δεν έχετε ρωτήσει τον πρώτο κατηγορούμενο τίποτα;

Κατηγορουμένη: Όχι, δεν είχαμε επαφή.

Καθ' όλη τη διάρκεια της απολογίας της «έσπασε» μόνο όταν αναφερόμενη στην 4χρονη κόρη της, είπε στο δικαστήριο ότι δεν πρόλαβε να της προσφέρει την αγάπη που χρειαζόταν διότι η ίδια δούλευε πολλές ώρες σε οίκο ανοχής.

«Ήθελα να ήμουν με τη μικρή, την είχα σπίτι και δεν τη χαιρόμουν, ήθελα να δώσω στο παιδί μου μια καλύτερη ζωή» είπε ξεσπώντας σε λυγμούς. «Ήθελα να σταματήσω αυτή τη δουλειά και να πάω στη Γερμανία, στον Γερμανό που ήθελε να με παντρευτεί και να ζήσουμε και οι τρεις μαζί» είπε κλαίγοντας.

Η νεαρή γυναίκα, που είχε αφήσει την κόρη της με τον σύντροφό της για να την προσέχει όσο εκείνη βρίσκονταν στη Γερμανία, ανέφερε πως γυρνώντας στην Αθήνα (και ενώ σύμφωνα με τη δικογραφία η κόρη της ήταν νεκρή), ο πρώην σύντροφο�� της, αρχικά υποστήριξε πως το παιδί ήταν με την μητέρα του.

Στη συνέχεια όπως κατέθεσε, ο πατέρας της Άννυ της έλεγε πως το παιδί εξαφανίστηκε λέγοντας της χαρακτηριστικά ότι «άνοιξε την πόρτα και έφυγε». Παράλληλα, της συνιστούσε να προσέξει τι θα πει στην αστυνομία γιατί μπορεί να της πάρουν την 4χρονη όταν την βρουν, λόγω της δουλειάς που έκανε.

Στην απολογία της, η κατηγορουμένη ανέφερε ότι μίλησε με την κόρη της τελευταία φορά «στις 7 Απρίλιου (του 2015) γιατί ο σύντροφος της την είχε δώσει στην μητέρα του να την κρατήσει».

Πρόεδρος: Όταν μπήκατε στο διαμέρισμα είδατε κηλίδες αίματος;

Κατηγορουμένη: Όχι, έμεινα στο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα μόνο τρεις ώρες και μετά πήγα στο διαμέρισμα της οδού Αβέρωφ.

Πρόεδρος: Μύριζε κολόνια, χλωρίνη απορρυπαντικό;

Κατηγορουμένη: Όχι.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε στην απολογία της η κατηγορουμένη: «Γνώρισα το 2009 το Σάββα, είχαμε σχέση, αρχίσαμε να ζούμε μαζί. Ήξερα ότι κάπνιζε μόνο κάνναβη. Έμεινα έγκ��ος και αγχώθηκα. Του το είπα αμέσως και εκείνος το συζήτησε με τη μάνα του και μετά μου είπε ότι ήμασταν πολύ νέοι για κάτι τέτοιο.

Αποφάσισα να το κρατήσω το παιδί, το ήθελα. Δεν είπε τίποτα, ούτε να κάνω έκτρωση μου ζήτησε. Γέννησα το παιδί και ζούσα στη Βουλγαρία. Τα πράγματα ήταν δύσκολα και πήγα στη Γερμανία. Γνώρισα εκεί τον Γερμανό, ο οποίος μου είπε να σταματήσω να κάνω αυτό το επάγγελμα και μου έδινε λεφτά για να σταματήσω. Γύρισα στην Ελλάδα και έκανα αυτή τη δουλειά ξανά γιατί δεν μπορούσα να τον πιέζω να μου δίνει λεφτά. Έφερα το παιδί στην Ελλάδα για λίγο καιρό, είχα βγάλει χαρτιά στην Γερμανία για να πάω το παιδί μου εκεί. Την είχα στο σπίτι μου και δεν μπορούσα να τη χαρώ.

Δούλευα από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ σε οίκο ανοχ��ς. Έπρεπε να κοιμηθώ. Ήθελα να πάω στη Γερμανία να της προσφέρω μια καλύτερη ζωή. Ρώταγα τη μικρή συνέχεια αν είχε κάποιο παράπονο με τον μπαμπά της, δεν μου είχε πει ποτέ τίποτα. Είχα πάντα μόνο ένα φόβο γιατί ο πατέρας της ξυπνούσε μετά από αυτή. Ποτέ μπροστά της δεν έπαιρνε ναρκωτικά, ούτε μπροστά μου. Εγώ ήξερα μόνο για την κάνναβη και την καπνιστή ηρωίνη.

Το παιδί δεν ήταν χτυπημένο ποτέ, δεν είχε γίνει κάτι περίεργο ποτέ. Δεν μπορούσε να μου περάσει από το μυαλό. Έπαιρνα τηλέφωνο ήταν όλα καλά, μιλούσα μαζί της. Δεν είχα δει ποτέ το Σάββα χάλια από τα ναρκωτικά, μιλούσε κανονικά μαζί μου, δεν είχα καταλάβει κάτι. Γύρισα στο σπίτι στην Αθήνα και του είπα να πάρει τη μάνα του τηλέφωνο να μου φέρει το παιδί. Αυτός μου είπε να μείνω για μια ημέρα μόνη μου. Μου είπε να ηρεμήσω και μετά μου είπε ότι το παιδί εξαφανίστηκε! Νόμιζα πως μου έκανε πλάκα».

Και συνέχισε λέγοντας: «Σκέφτηκα ότι πρέπει να ενημερώσουμε τους γονείς μου και γι' αυτό πήγαμε στη Βουλγαρία, έμεινα σε ξενοδοχείο και έψαχνα στο Ίντερνετ για εξαφανισμένα παιδιά. Δεν άντεχα πήρα το μαχαίρι πήγα να καρφωθώ... Και τότε αυτός μου είπε: «εντάξει να γυρίσουμε στην Ελλάδα». Μέσα στο λεωφορείο μου έλεγε να προσέχω τι θα πω στην Αστυνομία γιατί θα μου πάρουν το παιδί λόγω δουλειάς... Δήλωσα την εξαφάνιση στο Χαμόγελο του Παιδιού. Όταν πήγα στην αστυνομία, μου είπαν πως μετά από 24 ώρες θα με ενημερώσουν. Μου είπαν ότι το παιδί δεν υπάρχει πουθενά και αν θέλω να δηλώσω την εξαφάνιση της».

Πρόεδρος: Αυτό που αναφέρθηκε στην ανακρ��τρια ότι ο σύντροφος σας πήγαινε με άντρες και έπαιρνε χρήματα το γνωρίζατε;

Κατηγορούμενη: Μετά το έμαθα όταν ήμουν έγκυος, από φίλους.

Πρόεδρος: Είχε βάλει αγγελία στο Internet;

Κατηγορούμενη: Δε το γνωρίζω.

Πρόεδρος: Τα ραντεβού πως κλείνονταν;

Κατηγορουμένη: Δεν ξέρω.

Πρόεδρος: Τον είχατε δει ποτέ να έχει χρήματα;

Κατηγορούμενη: Δεν τον είχα δει με χρήματα.

Πρόεδρος: Δηλαδή όλα τα έξοδα σας τα καλύπτατε εσείς;

Κατηγορουμένη: Ναι.

Πρόεδρος: Λέτε ότι έφευγε για δυο τρεις ώρες από το σπίτι και ότι κάπου πήγαινε;

Κατηγορούμενη: Δεν είχα δώσει και τόσο σημασία, το έκανε για περίπου 2 με 3 μήνες.

Πρόεδρος: Δεν σας ενδιέφερε ότι ήσασταν με κάποιον που έκανε αυτή τη δουλειά;

Κατηγορούμενη: Δεν θυμάμαι.

Πρόεδρος: Γιατί δεν πήρατε το παιδί στη Γερμανία;

Κατηγορούμενη: Ήταν πολύ μικρή, δεν ήξερα αν θα μπορούσα να την προσέχω.

«Η κόρη μου δολοφονήθηκε»

Η Δημητρίνα Μπορίσοβα απαντώντας σε ερώτηση της έδρας ανέφερε πως σήμερα πιστεύει πως η κόρη της δολοφονήθηκε, ότι δηλαδή δεν βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της, όπως ισχυρίστηκε στην απολογία του ο πατέρας της.

«Θα πηγαίναμε στη Γερμανία μόνες μας, έτσι το είχαμε αποφασίσει εγώ και η Άννυ. Σκοπός ήταν να πάω στη Γερμανία και να κάνω οικογένεια με το Γερμανό» είπε η κατηγορουμένη.

Πρόεδρος: Το είχατε πει αυτό στον σύντροφό σας; Ότι θα πάτε στη Γερμανία

Κατηγορουμένη: Όχι ότι θα παντρε��όμουν τον Γερμανό. Όλα τα άλλα ναι, φοβόμουν μην τσαντιστεί.

Πρόεδρος: Σας έχει χτυπήσει ποτέ;

Κατηγορούμενη: Ναι.

Προέδρος: Για ποιο λόγο;

Κατηγορούμενη: Ήμουν στη δουλειά και ξαφνικά με πήρε τηλέφωνο, ήταν θυμωμένος. Άρχισε να μου φωνάζει, μου έλεγε να μπω μέσα στο σπίτι, εγώ δεν ήθελα, ήταν και η Άννυ και κοιμόταν. Με τράβαγε δεν ήθελα να μπω σπίτι, με χτύπησε.

Πρόεδρος: Γιατί;

Κατηγορούμενη: Είχε διαβάσει κάποια μηνύματα μου στο Facebook. Εκείνος δεν ήξερε να διαβάζει του τα διάβασε ο Νικολάι.

Πρόεδρος: Τι μηνύματα;

Kατηγορούμενη: Έγραφα σε ένα πελάτη, σεξουαλικού περιεχομένου.

Προέδρος: Ήξερε τι δουλειά κάνατε όμως;

Κατηγορούμενη: Ναι.

Πρόεδρος: Ισχύει ότι έκανε καθημερινά 3 γραμμάρια ηρωίνης;

Κατηγορουμένη: Όχι, δεν το ξέρω.

Πρόεδρος: Σας ζητούσε χρήματα για να αγοράσει ναρκωτικά;

Κατηγορούμενη: Του έδινα 10 με 15 ευρώ κάθε μέρα για τα έξοδα. Από τότε που ήρθε το παιδί στην Ελλάδα άφηνα 50 ευρώ γιατί παραγγέλναμε και φαγητό απ' έξω.

Πρόεδρος: Από αυτά τα χρήματα που αφήνατε στο σύντροφό σας σας ξέρατε πόσα πήγαιναν για την Άννυ και πόσο για ναρκωτικά;

Κατηγορουμένη: Όχι, όμως έβλεπα ότι είχε αγοράσει γάλα, τα πάντα που χρειαζόταν το παιδί.

Πρόεδρος: Οπτικά σας έδινε την εικόνα ανθρώπου που κάνει χρήση ουσιών;

Κατηγορουμένη: Όχι.

Πρόεδρος: Είχατε δει ποτέ ενέσεις ή βελόνες;

Κατηγορουμένη: Μόνο αλουμινόχαρτο, έκανε μόνο ηρωίνη και κάνναβη καπνιστή.

Πρόεδρος: Δεν σας ενοχλούσε που έκανε χρήση;

Κατηγορουμένη: Ήταν ο ίδιος άνθρωπος πριν και μετά.

Πρόεδρος: Γνωρίζατε το Νικολάι;

Κατηγορουμένη: Ναι δεν τον ήθελα στο σπίτι, ήταν αυτός που είχε διαβάσει τα μηνύματα, γνώριζα ότι έκανε χρήση ναρκωτικών.

Πρόεδρος: Κάτι άλλο υπήρχε μεταξύ τους;

Κατηγορουμένη: Όχι δε νομίζω.

Πρόεδρος: Αν ήταν σύντροφοι μεταξύ τους θα το ξέρατε;

Κατηγορουμένη: Όχι από την τηλεόραση ό,τι έμαθα μετά.

Πρόεδρος: Γνωρίζατε ότι ο Νικολάι συνευρίσκονταν ερωτικά με άνδρες;

Κατηγορούμενη: Ναι το άκουσα. Είχα ρωτήσει το Σάββα και μου το είπε.

Πρόεδρος: Αποκλείετε να είχαν σεξουαλική σχέση;

Κατηγορουμένη: Δεν αποκλείω τίποτα τώρα πια.

Πρόεδρος: Πήγε το μυαλό σας όσο ήσασταν στη Γερμανία να είχαν σεξουαλικές επαφές μπροστά στην Άννυ;

Κατηγορουμένη: Όχι δεν μπορούσα να το σκεφτώ ατηγορουμένη: Όχι δεν μπορούσα να το σκεφτώ

Κλείνοντας την απολογία της η κατηγορουμένη ανέφερε με λυγμούς: «Ποτέ δεν ήθελα να συμβεί κάτι κακό στην Άννυ, ήθελα να δώσω και τη ζωή μου για το παιδί μου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top