ΦΩΤΟ:Αυτή είναι η 6χρονη που έμενε με τσιγγάνους στον Τύρναβο-Δεν ήταν οι βιολογικοί της γονείς

Σοκάρει η υπόθεση της «νέας μικρής Μαρίας»-Δεν είχε δηλωθεί εξαφάνιση ή αρπαγή

ΦΩΤΟ:Αυτή είναι η 6χρονη που έμενε με τσιγγάνους στον Τύρναβο-Δεν ήταν οι βιολογικοί της γονείς

​Σοκ προκαλεί η υπόθεση της «νέας μικρής Μαρίας» στον Τύρναβο. Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, το 6χρονο κοριτσάκι απήχθη πριν μερικούς μήνες από τους βιολογικούς του γονείς και εντοπίστηκε σε οικισμό τσιγγάνων στον Τύρναβο, έπειτα από έρευνα που έκαναν αστυνομικοί (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ).

κορ1.jpg
Την 6χρονη, φιλοξενούσαν ένας 42χρονος και η 41χρονη γυναίκα του, οι οποίοι δεν έδωσαν πειστικές εξηγήσεις για την ταυτότητα του παιδιού – πέφτοντας σε αντιφάσεις - και έτσι αστυνομικοί προχώρησαν χθες στη λήψη γενετικού υλικού, τόσο από τον 42χρονο και την 41χρονη γυναίκα του αλλά και από το ανήλικο κορίτσι.

Εκτός από το ανδρόγυνο που συνελήφθη, στην αστυνομία οδηγήθηκε και ένας ακόμη 45χρονος Ρομά τον οποίο αναζητούσαν οι διωκτικές αρχές με αφορμή εντάλματα σύλληψης που έχουν εκδοθεί σε βάρος του για διακίνηση ναρκωτικών, και φιλοξενούνταν από το ζευγάρι.

koritsaki-1_454_355.jpg

ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ:

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το κοριτσάκι το φωνάζουν με το όνομα «Νικολέτα» ή «ΤΑΤΟ», και είναι άγνωστα τα υπόλοιπα στοιχεία του.Βρέθηκε να μένει στον Τύρναβο με δυο από τους παραπάνω συλληφθέντες, οι οποίοι δεν είναι οι βιολογικοί γονείς της.

κορ2.jpg

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 2 μηνών, αποσκοπεί στη διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας της ανήλικης και των βιολογικών γονέων της καθώς και στον εντοπισμό αυτών ή άλλων πλησιέστερων συγγενών της. Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 2410-683171 και 2410-683157, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.

κορ3.jpg

Να αναφέρουμε τέλος, πως το ανήλικο κορίτσι παραπέμφθηκε σε νοσηλευτικό ίδρυμα για ιατρικές εξετάσεις ενώ θα αναζητηθεί δομή για τη φιλοξενία του, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων DNA, προκειμένου να διαπιστωθεί ή όχι η συμβατότητα, μεταξύ των φερόμενων ως γονέων και του παιδιού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top