Καθηγητές από όλη την Ελλάδα διδάσκουν ανθρωπιά και προσφέρουν «μαθήματα σε αναμονή»

ΔΕΙΤΕ το ρεπορτάζ του STAR

​Συνήθως οι μαθητές αναζητούν καθηγητές. Αυτή τη φορά, όμως, οι ρόλοι αντιστράφηκαν και τα «Μαθήματα σε αναμονή», τα δωρεάν δηλαδή μαθήματα που παρέχουν εθελοντές καθηγητές σε παιδιά που προέρχονται από οικογένειες με οικονομικά προβλήματα, ψάχνουν τους μαθητές τους!

Ο Δημήτρης Πανέλης είναι ο άνθρωπος πίσω από αυτή την αξιέπαινη πρωτοβουλία.

«Δήλωσαν συμμετοχή καθηγητές από κάθε τάξη, […] υπάρχουν φιλόλογοι, μαθηματικοί, φυσικοί, οικονομικά μαθήματα, ξένες γλώσσες, μουσικά μαθήματα ακόμα. Είτε οι καθηγητές πηγαίνουν σε μικρή ακτίνα από το σπίτι τους ή αντίστοιχα κάποιο παιδί αν θα μπορεί πηγαίνει σε κάποιο χώρο που έχει ο καθηγητής Έχουν δηλώσει ενδιαφέρον και κάποια φροντιστήρια σε όλη την Ελλάδα», σημείωσε στο STAR.

Η ιδέα γεννήθηκε πριν από μόλις 2 εβδομάδες και ήδη περισσότεροι από 70 καθηγητές δηλώνουν έτοιμοι να ξεκινήσουν τα μαθήματά τους.

Από Κρήτη μέχρι Κομοτηνή και Ξάνθη, καθηγητές προσφέρουν τα δικά τους «μαθήματα σε αναμονή» σε παιδιά κάθε ηλικίας, όπως ο Νίκος από τη Σητεία της Κρήτης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top