ΖΕΙ η 16χρονη Άννα Τερζίδου που είχε εξαφανιστεί - Η εικόνα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί

Το ταξίδι μυστήριο και η επίσημη ανακοίνωση από την ελληνική αστυνομία-Πρώτη ανάρτηση:01/10/2016 17:40

ΖΕΙ η 16χρονη Άννα Τερζίδου που είχε εξαφανιστεί - Η εικόνα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί

​Τέλος καλό, όλα καλά στην μυστηριώδη εξαφάνιση της Άννας Τερζίδου από την Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, η 16χρονη, η οποία αγνοούνταν από τις 8 Σεπτεμβρίου, παρουσιάστηκε μόνη της στο Τμήμα Ασφάλειας Ηλιούπολης Aττικής και είναι καλά στην υγεία της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται ανακοίνωση από την ελληνική αστυνομία.

terzidou.jpg

Υπενθυμίζεται πως η ανήλικη είχε εξαφανιστεί πριν 23 μέρες από τoν Σταυρό Ασπροβάλτας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πίσω από την μυστηριώδη εξαφάνιση του κοριτσιού δεν κρύβεται κάποιος έρωτας, αλλά οικογενειακά και άλλα θέματα. Πηγές τόνισαν πάντως στο star.gr ότι το κορίτσι δεν έφερε πάνω του σημάδια ή άλλα τραύματα, και ήταν μια χαρά στην υγεία της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η 16χρονη Άννα είχε φύγει ξανά στο παρελθόν από το σπίτι, όπου ζούσε με τον πατέρα της. Η εξήγηση που προς το παρόν δίνεται για την εξαφάνιση και το ταξίδι της κοπέλας στην Αθήνα, είναι γιατί μάλλον ήθελε να έρθει στην πρωτεύουσα για να συναντήσει την μητέρα της.

Διεξάγεται έρευνα για την υπόθεση.

terz.jpg

Χθες Παρασκευή, η μητέρα της μέσω της εκπομπής “Tatiana Live” έσπασε την σιωπή της και ανέφερε ότι η κόρη της ζήτησε να μείνει στο χωριό μαζί με τον πατέρα της γιατί δυσκολευόταν να προσαρμοστεί στο σχολείο της, μιας και πρόσφατα μετακόμισαν από την Γερμανία.

«Εγώ μίλαγα με την κόρη μ��υ. Μου έλεγε κάποια πράγματα, όσα μπορεί να πει μια 16χρονη σε μία μάνα. Δεν μου είχε πει κάτι για σχέση. Μου κάνε δυο φορές αστεία: “θα βρω έναν μεγαλύτερο και θα παντρευτώ”. Όταν μου το είπε θεώρησα ότι μου κάνει πλάκα. Με πήρε αγκαλιά και μου είπε “έλα κάνω πλάκα. Δεν γλιτώνεις έτσι εύκολα από μένα”. Έτσι μου έλεγε», ανέφερε η κυρία Στέλλα.

Η ίδια έκανε έκκληση στην κόρη της να γυρίσει σπίτι, τονίζοντας ότι την αγαπάει πολύ… Tελικά, όπως φαίνεται το κορίτσι την άκουσε και έδωσε σημεία ζωής, βάζοντας τέλος στο θρίλερ που απασχόλησε τα ΜΜΕ.

Ρεπορτάζ: Ισμήνη Λέντζου, Άννα Σταματιάδου

Δείτε επίσης:

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: 16χρονη μαθήτρια έχει εξαφανιστεί-SOS εκπέμπει η οικογένεια της

Η κραυγή ΑΓΩΝΙΑΣ της μητέρας της (βιντεο)

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top