Έθαψαν τον Μπεν κάτω από δέντρο; Υποψίες πως ο θάνατός του κουκουλώθηκε (ΦΩΤΟ)

Σε ποιο σημείο επικεντρώνονται οι αστυνομικοί στην Κω

​Όλα τα πιθανά σενάρια εξετάζουν οι Βρετανοί αστυνομικοί, οι οποίοι εδώ και λίγες ημέρες έχουν ξεκινήσει τις ανασκαφές στην Κω, αξιοποιώντας μια νέα πολύ σοβαρή μαρτυρία, που αναφέρει πως ο μικρός Μπεν σκοτώθηκε καταλάθος, από τον εκσκαφέα που οδηγούσε ο χειριστής Κωνσταντίνος Μπάρκας (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ).

(Η μητέρα του Μπεν, Κέρι Νίνταμ-Δεν έχει σταματήσει να τον ψάχνει εδώ και 25 χρόνια)

Kerry-Needham.jpg

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας η «Daily Mirror», στο μικροσκόπιο των ερευνητών έχει μπει μια φωτογραφία η οποία τραβήχτηκε λίγο πριν την εξ��φάνιση του 21 μηνών (τότε) Μπεν.

171638.jpg
Στην φωτογραφία απεικονίζεται ένα νέο δέντρο, το οποίο φυτεύτηκε στο χωράφι όπου διεξάγονται οι ανασκαφές.

Οι ερευνητές εντόπισαν το δέντρο συγκρίνοντας τις φωτογραφίες των τελευταίων 25 ετών, από τότε δηλαδή που χάθηκαν τα ίχνη του Μπεν, καθώς δεν αποκλείουν ο θάνατός του να «κουκουλώθηκε» και το άψυχο κορμί του να θάφτηκε κάτω από αυτό το δέντρο.

171652.jpg

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ:

Την ίδια στιγμή, οι αστυνομικοί έχουν βρει κομμάτια υφάσματος ανοιχτού χρώματος, με το μεγαλύτερο να είναι διαστάσεων 15Χ15 εκατοστών, τα οποία έχουν σταλεί για ανάλυση, ώστε να διαπιστωθεί αν σχετίζονται με τον μικρό Μπεν, που όταν χάθηκε φορούσε λευκό μπλουζάκι.

171787.jpg


ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΤΑ ΘΡΑΥΣΜΑΤΑ ΟΣΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ:

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, τα θραύσματα οστών που ανακαλύφθηκαν κατά την διάρκεια της πρώτης μέρας ερευνών σε χωράφι στην Κω, ανήκουν σε ζώα.

171786.jpg
Την ίδια στιγμή, ο επικεφαλής επιθεωρητής της έρευνας, Τζον Κάζινς, αρνείται κατηγορηματικά να δώσει στο φως της δημοσιότητας το όνομα του μάρτυρα-κλειδί, αρκούμενος μόνο στο να πει πως πρόκειται για κάτοικο του νησιού.

171788.jpg

Μάλιστα δήλωσε ικανοποιημένος για την πορεία των ερευνών, αλλά και για την πρόοδο τους, αφού όπως είπε διαπίστωσαν πως δεν μπορούν να σκάψουν σε μεγάλο βάθος (λόγω εδάφους), επομένως θα μπει γρήγορα τέλος στην αγωνία της μητέρας του Μπεν, Κέρι Νίνταμ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top