Χαϊδεύουν τους άνδρες... και τους "σουφρώνουν"-ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Στόχος κυρίως οι ηλικιωμένοι

​Το κόλπο είναι απλό και παλιό, ��μως δυστυχώς αρκετοί άνδρες από την Πάτρα –κυρίως ηλικιωμένοι- εξακολουθούν και πέφτουν θύματα των τσιγγάνων που δρουν κυρίως στην Πλατεία Γεωργίου, την περιοχή του παλαιού λιμανιού αλλά και στην Αγίας Σοφίας.

Γυναίκες ΡΟΜΑ, ντυμένες με τις παραδοσιακές φαρδιές και ριχτές φούστες τους, πλησιάζουν το θύμα με το πρόσχημα να πουλήσουν χαρτομάντιλα. Η μία αρχίζει και τον ακουμπά με τα χαρτομάντιλα, υποτίθεται στην προσπάθειά της να τα βάλει σε κάποια τσέπη.

TSIGANES-5-600x480.jpg

Όμως το χέρι της φθάνει μέχρι και τα γεννητικά του όργανα. Αρχίζει και τον χαϊδεύει έντεχνα με σκοπό να πετύχει τον σκοπό της.

Ο ηλικιωμένος αρχίζει να...χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του και τότε οι γυναίκες ΡΟΜΑ περνούν στο ...παρασύνθημα.

Η μία σηκώνει το φουστάνι της και τον καλεί να ...πιάσει, ενώ η άλλη τον πλησιάζει και προσπαθεί να του αρπάξει ότι έχει και δεν έχει μέσα στην τσέπη του. Η δουλειά γίνεται μέσα σε λίγα λεπτά και μέχρι ο ηλικιωμένος να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί οι γυναίκες έχουν εξαφανιστεί.

TSIGANES-4-600x480.jpg

Σε ορισμένες περιπτώσεις οδηγούν το θύμα τους ακόμη και σε υπόγεια πολυκατοικιών (για τις οποίες γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι η εξωτερική πόρτα είναι πάντα ανοιχτή), δίνοντάς του υπόσχεση ότι θα εκπληρώσουν όλες τις ...ερωτικές του επιθυμίες. Και βέβαια ο ηλικιωμένος καταλή��ει ...χωρίς πορτοφόλι.

TSIGANES-2-600x480.jpg

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top