Video ντοκουμέντο από το πιστολίδι στο κέντρο της Αθήνας με έναν νεκρό για τα μάτια γυναίκας

Δείτε τον 47χρονο άνδρα να κείτεται αιμόφυρτος στο έδαφος λίγο πριν χάσει τη ζωή του

​To φως της δημοσιότητας είδε ένα video ντοκουμέντο από την ημέρα που ένας άγνωστος, πυροβόλησε και σκότωσε τον ιδιοκτήτη καταστήματος στο κέντρο της Αθήνας.

Το περιστατικό που κατέγραψε ένας περιστατικός, συνέβη στις 14 Ιουλίου. Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, εκείνη την ημέρα το κέντρο της Αθήνας έγινε άνω κάτω από τους πυροβολισμούς που έπεσαν στην οδό Ζήνωνος και οι περαστικοί είδαν έναν άντρα αιμόφυρτο στην μέση του δρόμου.

Όλοι έτρεξαν να βοηθήσουν τον 47χρονο που τραυματίστηκε από τις σφαίρες ενός αλλοδαπού που έσπευσε να εξαφανιστεί στα στενά της περιοχής, όπως φαίνεται και στο video από το protothema.

Λίγο νωρίτερα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο πιστολέρο είχε παρενοχλήσει μια υπάλληλο σε γειτονικό καφενείο και η νεαρή κοπέλα ζήτησε την βοήθεια του άτυχου ιδιοκτήτη καταστήματος ρούχων. Μια σφαίρα όμως τον τραυμάτισε στον πνεύμονα με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο πεζοδρόμιο.

Ένας περαστικός προσπάθησε να καθαρίσει τα αίματα από τον 47χρονο ενώ όπως βλέπετε και στο video, όλοι περίμεναν να έρθει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προσπαθώντας να δώσουν δύναμη και κουράγιο στον άτυχο 47χρονο.

Σε μικρή απόσταση ένας άλλος άντρας φαίνεται να έχει τραυματιστεί ελαφρά στο πόδι από τις σφαίρες του αγνώστου που σκόρπισε τον τρόμο για τα μάτια μιας γυναίκας.

Ο 47χρονος μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματα του, ενώ ο δράστης πιθανότατα έχει διαφύγει στο εξωτερικό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top