Της μικρής Ολλανδέζας γίνεται!Ο Καραμπάτσος ήθελε τυροκομείο,εκτός από...κανάλι και ξενοδοχείο!

Στον πηγαιμό για την Ιθάκη ο δρόμος είναι γεμάτος παρατυπίες και βοσκοτόπια!

​Δεν έχουν τέλος οι παρατυπίες στην υπόθεση παραχώρησης των χιλιάδων στρεμμάτων της Ιθάκης από τον Σπύρο Καραμπάτσο στον Χρήστο Καλογρίτσα. Πριν την τουριστική μονάδα που θα χτιζόταν, υπήρχαν σχέδια για δημιουργία τυροκομείου διεθνών προδιαγραφών!!!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ…

Ακόμα και την φήμη του βασιλιά Οδυσσέα θα είχε ξεπεράσει ο Σπύρος Καραμπάτσος, αν έκανε πραγματικότητα τα επιχειρηματικά του σχέδια για την Ιθάκη.

Πάνω στις απόκρημνες πλάγιες της, ονειρευόταν να χτίσει μια τουριστική μονάδα αλλά και ένα... τυροκομείο διεθνών προδιαγραφών!

Ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Καρέλης, είπε στο Star, ότι ο κύριος Καραμπά��σος ήθελε να φτιάχνει τυρί γκούντα!

Πριν τυροκομήσει όμως, θέλησε να βοηθήσει στην δημιουργία ενός τηλεοπτικού κολοσσού. Ίσως να ονειρευόταν να χτιστούν και τηλεοπτικά στούντιο εκεί ό��ου περπάτησε ο Οδυσσέας. Για να το κάνει όμως αυτό, όπως είπε ο έπαρχος της Ιθάκης Σπύρος Τσαντίλας, ο κύριος Καραμπάτσος, έφραζε μονοπάτια, αγανακτώντας τους κατοίκους που δεν μπορούσαν να πάνε στα χωράφια τους!

Για κάποια από τα εκατοντάδες στρέμματα, που όπως λένε οι κάτοικοι, ήρθαν στην κατοχή του με το... πέταγμα της πέτρας, ο Σπύρος Καραμπάτσος είναι στα δικαστήρια.

Σύμφωνα με αγωγή του 2010 που φέρνει στη δημοσιότητα το STAR, κάτοικος της Ιθάκης καταφέρθηκε εναντίον τον κ.Καραμπάτσου, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ, φέρεται να έχει καταπατήσει 5000 στρέμματα, τα οποία στη συνέχεια παραχώρησε στον υπερθεματιστή Καλογρίτσα για να γίνει καναλάρχης.

Στην αγωγή ο κάτοικος της Ιθάκ��ς ζητά: «Να διαταχτεί η αποβολή του εναγομένου και κάθε τρίτου που έλκει νόμιμα δικαιώματα από αυτόν, από το προαναφερόμενο εδαφικό τμήμα και η επανεγκατάσταση μου σε αυτό».

Στο βιβλίο διεκδικήσεων υπάρχει και η μηνυτήρια αναφορά από ιδιοκτήτη στην περιοχή του Μαραθιά ότι ο Σπύρος Καραμπάτσος όχι μόνο καταπάτησε ιδιωτική έκταση, αλλά κατέστρεψε και μέρος της περίφραξης!

Αλήθεια ποια τράπεζα θα χορηγούσε δάνεια εκατομμυρίων ευρώ με εγγύηση… ελιές, απιδιές, στέρνες, στάνες και βοσκοτόπια;

Όπως φαίνεται θύμα της άγνοιας της έπεσε και η επιτροπή που έλεγξε τα πόθεν έσχες των υπερθεματιστών; Μήπως τα μέλη της χάθηκαν στον... πηγαιμό για την Ιθάκη;

ΒΙΝΤΕΟ STAR

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top