9χρονη χειρουργήθηκε γιατί την έλεγαν «Ντάμπο το ελεφαντάκι» - Πως δικαιολογήθηκαν οι δάσκαλοι!

Πράγματα και θάματα στην πόλη που έχασε την ζωή του ο Βαγγέλης Γιακουμάκης!

​Μεγάλος σάλος προκλήθηκε το Σαββατοκύριακο μετά την καταγγελία μίας μητέρας στα Ιωάννινα, σύμφωνα με την οποία η 9χρονη κόρη της κατέφυγε στο χειρουργείο επειδή ένας μεγαλύτερος σε ηλικία μαθητής την κορόιδευε για τα αυτιά της!

Το περιστατικό bulling έκανε τον γύρο του διαδικτύου, με πολλούς χρήστες να δείχνουν την αμέριστη συμπάθεια τους στο κοριτσάκι που αναγκάστηκε να χειρουργηθεί μην αντέχοντας τους χαρακτηρισμούς τύπου «τάμπο το ελεφαντάκι» που της απέδιδαν συμμαθητές της.

Το θέμα προκάλεσε αντιδράσεις, καθώς σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η μητέρα της 9χρονης, όταν ζήτησε την βοήθεια του διευθυντή του Δημοτικού σχολείου, που πηγαίνει το κοριτσάκι της, εκείνος δεν προέβη σε καμία ενέργεια γιατί φέρεται να έχει φιλικές σχέσεις με την οικογένεια του παιδιού που ασκούσε το bullying.

"ΈΚΑΝΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ"

Ο διευθυντής του 3ου δημοτικού σχολείου, όπου σύμφωνα με τις καταγγελίες της μητέρας συνέβησαν όλα, μίλησε στην ιστοσελίδα epirustv. Ο κ.Βασίλειος Αυδίκος είπε απλά πως ο ίδιος έκανε ότι του λέει ο νόμος, χωρίς να σχολιάσει κάτι παραπάνω, παραπέμποντας τους δημοσιογράφους στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

"ΑΦΗΓΗΜΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ"

Ο επικεφαλής της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, κ.Γ.Τζίμας τόνισε στο epirustvnews πως το περιστατικό αντιμετωπίστηκε με 13 διαφορετικούς τρόπους, είναι ευαίσθητο το θέμα και αντιμετωπίστηκε, όπως προβλέπουν οι νόμοι και οι εκπαιδευτικές πρακτικές. Ο ίδιος χαρακτήρισε την καταγγελία της μητέρας «αφήγημα», λέγοντας πως ο θόρυβος που δημιουργήθηκε, αφορά μια... κόντρα που υπάρχει μεταξύ των γονέων.

Υπενθυμίζουμε ότι όλα αυτά συμβαίνουν στην πόλη που ο φοιτητής Βαγγέλης Γιακουμάκης έχασε την ζωή του, συγκλονίζοντας το πανελλήνιο με την μυστηριώδη εξαφάνιση του και το απίστευτο bulling που δεχόταν από συμφοιτητές του.

Δείτε επίσης:

Ιωάννινα: 9χρονη μπήκε στο χειρουργείο επειδή στο σχολείο την έλεγαν «Ντάμπο το ελεφαντάκι»!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top