ΞΕΣΠΑΣΑΝ οι κάτοικοι της Ιθάκης: Δεν πάει άλλο, να παρέμβει η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για τα βοσκοτόπια!

Πολλοί ιδιοκτήτες ζητούν να διερευνηθεί το αν έχουν υποθηκεύσει περιουσία τους για τον κ. Καλογρίτσα... χωρίς να το ξέρουν!

Άμεσα την παρέμβαση των αρχών ζητούν οι κάτοικοι, οι φορείς αλλά και οι ιδιοκτήτες αγροκτημάτων δίπλα από τα βοσκοτόπια του κ. Καραμπάτσου.

Όπως λένε στο STAR, ζητούν άμεσα την παρέμβαση της Δικαιοσύνης, του Δασαρχείου και της Γεωγραφικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Γεωργίας προκειμένου να καταγραφούν τα οικόπεδα που έχει τόσο ο κ. Καραμπάτσος αλλά και οι ίδιοι.

Διότι, όπως λένε, το ζήτημα δεν είναι μόνο τι έχει και τι δεν έχει ο κ. Καραμπάτσος, αλλά τι έχει χαρίσει ή μεταβιβάσει στον κ. Καλογρίτσα για την υπόθεση με τις τηλεοπτικές άδειες, καθώς και το αν ανήκει όντως στον ίδιο.

Όπως εξηγούν, σε αυτή την υπόθεση για γέλια και για κλάματα μπορεί να έχουν βρεθεί και οι ίδιοι εκτεθειμένοι χωρίς να το γνωρίζουν, δηλαδή να έχουν μπει υποθήκη οι ιδιοκτησίες τους για χάρη του κ. Καλογρίτσα!

Εξοργισμένοι, επισημαίνουν στο STAR πως δεν μπορεί να βγαίνει άλλο αυτή η εικόνα για το νησί και την περιουσία τους και πως πρέπει να δοθούν απαντήσεις από τη Δικαιοσύνη.

Δείτε ακόμη:

ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ: Χωρίς συμβόλαιο τα βοσκοτόπια – Δεν μπορεί να γίνει παραχώρηση σε τρίτο!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top