Χαμός στο «Hilton»! Μοιραράκη σε Τσακαλώτο: «Μου δυσκολεύετε τη ζωή εδώ μέσα!»

Το... μπορντοροδοκόκκινο της οργής

Χαμός στο «Hilton»! Μοιραράκη σε Τσακαλώτο: «Μου δυσκολεύετε τη ζωή εδώ μέσα!»

Πυρ και μανία έχει γίνει η Δέσποινα Μοιραράκη με τις διαπραγματεύσεις κυβέρνησης - δανειστών στο «Hilton», καθώς, δεν φτάνει που βγάζουν νέα μέτρα στεγνώνοντας κι άλλο τις τσέπες των φορολογουμένων, την εμποδίζουν και στη δουλειά της!

Η «βασίλισσα των χαλιών» έγινε… μπορντοροδοκόκκινη από τα νεύρα της, καθώς, σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, ο υπουργός Οικονομικών πήγε στο χώρο που είχε απλώσει τα χαλιά της στο ξενοδοχείο για να μιλήσει ιδιαιτέρως με τον επικεφαλής της Κομισιόν στο κουαρτρέτο, Ντέκλαν Κοστέλο.

Οι συνεργάτες των δύο ανδρών έφραξαν την πόρτα της έκθεσης και η Δέσποινα… ξέσπασε! «Μου δυσκολεύετε τη ζωή εδώ μέσα!», φέρεται να είπε στον κ. ��σακαλώτο όταν τον συνάντησε, λίγη ώρα αργότερα, με εκείνον να την ακούει και να μην της απαντά, αλλά να συνεχίζει να ενημερώνει τους δημοσιογράφους.

Αυτή, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η γνωστή επιχειρηματίας «τα χώνει». Τον περασμένο Απρίλιο, όπως σας έχουμε ενημερώσει, είπε στον Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον Γιώργο Σταθάκη «τελειώνετε, επιτέλους, με τις διαπραγματεύσεις! Μας σπάσατε τα νεύρα!», ενώ από το στόχαστρό της δεν έχει ξεφύγει ούτε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννης Στουρνάρας...

Αχχχ δράματα κυρία μου… Να θες να πουλήσεις ήσυχα κι ωραία την μπουχάρα σου και… ο Τσακαλώτος να μην σ’ αφήνει!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top