Νέα μαρτυρία-φωτιά για τα βοσκοτόπια του Καλογρίτσα: Τα έβαλαν εγγύηση εν αγνοία ιδιοκτητών!

Έχουν κάνει στομάχι στην Ιθάκη από τα γέλια αλλά μάλλον εί��αστε… για κλάματα / πρώτη ανάρτηση: 17-09-2016, 23:29

Σαν πας στον πηγαιμό για την Ιθάκη... ανακαλύπτεις πως γελά ακόμη και το... παρδαλό κατσίκι, που κρέμεται «γαντζωμένο» στα... εγγυημένα κατσάβραχα Καραμπάτσου!
Τα βοσκοτόπια, που ο επιχειρηματίας Καλογρίτσας... δανείστηκε για να γίνει «τσιφλικάς» της τηλεόρασης, σύμφωνα με καταγγελίες , δεν ανήκουν μόνο στο Σπύρο Καραμπάτσο, αλλά και σε άλλους γείτονες κτηματίες που δεν είχαν πάρει... χαμπάρι!
«Υπάρχουν ακίνητα διαφόρων Περαχωριτών. Έχω κι εγώ ένα. Η γυναίκα μου συγκεκριμένα» αναφέρει ο κάτοικος της περιοχής Γεράσιμος Τσιντίλας, ο οποίος γελάει όταν ακούει ότι είναι και ο ίδιος επομένως ένας… εν δυνάμει καναλάρχης!
«Αυτά για να υποθηκευτούν πρέπει να έχουν τις υπογραφές όλων των ιδιοκτητών, που έχουν μέσα σ' αυτή την ακίνητη περιουσία. Σε μένα δεν έχει έρθει κανένας, στους γύρω ιδιοκτήτες δεν έχει έρθει κανένας, ούτε τίποτα ακούστηκε, αλλά το να υποθηκεύουν βουνά στην Ελλάδα είναι πολύ εύκολο» τονίζει ο ίδιος.
Τα έγγραφα που έφτασαν στα χέρια του STAR αποδεικνύουν, εξάλλου, ότι πολλά από τα στρέμματα εγγύηση αποτελούν δασική έκταση και πως ακόμη και η Αντιπεριφέρεια και ο ΕΟΤ έχουν στο παρελθόν αντιπαραθέσεις για τα στρέμματα αυτά!
Ο χωματόδρομος, που όπως ισχυρίζονται κάποιοι ιδιοκτήτες, «έκλεισε» ο κύριος Καραμπάτος με μια σιδερόφραχτη πόρτα, φτιάχτηκε για την προστασία του περιβάλλοντος και την πρόσβασή τους στα χωράφια τους. Γι΄ αυτό και πολλοί κτηματίες έχουν στραφεί στη δικαιοσύνη, ζητώντας το άνοιγμα του δρόμου...
«Υπάρχουν κτήματα μέσα, δεν είναι συνεχόμενα τα στρέμματα δηλαδή. Δεν ξεκινάει από μία περιοχή και φτάνει σε μία άλλη περιοχή. Μπορεί να είναι 50 στρέμματα σε ένα μέρος, μπορεί μετά ενδιάμεσα να υπάρχουν κάποιες ιδιοκτησίες και εν συνεχεία να είναι άλλα 30» πρόσθεσε ο κ. Τσιντίλας, την ώρα που οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες ακούνε τα ποσά για τα βοσκοτόπια και… κλαίνε από τα γέλια!
Στο άλλο… «μαντρί resort», που βρίσκεται στον Μαραθιά, ένας από τους ιδιοκτήτες της περιοχής, περιγράφει στο STAR την αγοραπωλησία 33 στρεμμάτων στον Σπύρο Καραμπάτσο, επί... δραχμών
«Είχα συμφωνήσει 3.000.000 χωρίς μεσίτη, χωρίς τίποτα. Δώσανε στη γυναίκα μου, πέσανε κάτι μεσάζοντες που δεν τους είχα ενοχλήσει σε τίποτα και της ��άγανε 800.000!» λέει χαρακτηριστικά.
Αυτή η ταινία επιστημονικής φαντασίας με τίτλο «Βοσκοτόπι ΤV» εκτός από... καταιγιστική δράση φαίνεται πως διαθέτει και στοιχεία κωμωδίας! Μια κωμωδία, με την οποία, όμως, δεν μπορούν να γελάσουν οι 2000 οικογένειες που κινδυνεύουν να μείνουν στο δρόμο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top