Υπάρχουν άνθρωποι: Μία γυναίκα πλήρωσε τα 57.000 για τον ΕΝΦΙΑ του «Χαμόγελο του Παιδιού»

Χείρα βοηθείας ενώ η κυβέρνηση αρνήθηκε να εξαιρεθεί από το φόρο

Υπάρχουν άνθρωποι: Μία γυναίκα πλήρωσε τα 57.000 για τον ΕΝΦΙΑ του «Χαμόγελο του Παιδιού»

​Χείρα βοηθείας στο «Χαμόγελο του Παιδιού», στο οποίο η κυβέρνηση επέβαλε ΕΝΦΙΑ άνω των 57.000 ευρώ και αρνήθηκε να κάνει εξαίρεση παρά τον κοινωφελή του χαρακτήρα, έτεινε μία γυναίκα, δωρίζοντας τα χρήματα για την πληρωμή!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το «Χαμόγελο του Παιδιού», όπως και άλλα φιλανθρωπικά ιδρύματα και οργανισμοί, κλήθηκε να πληρώσει ΕΝΦΙΑ 57.313,31 ευρώ, ενώ ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τ. Αλεξιάδης, δήλωσε στη Βουλή ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα να απαλλαγεί.

Τελικά, τη λύση έδωσε η Κλέλια Χατζηιωάννου, της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας, που κατέβαλε τα χρήματα για να πληρωθεί ο φόρος του ιδρύματος, το οποίο και την ευχαρίστησε δημόσια, μέσω των social media.

«Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην κα Κλέλια Χατζηιωάννου. Για ακόμα μια φορά η κα Κλέλια Χατζηιωάννου βρέθηκε δίπλα μας κι έβαλε τέλος στην αγωνία μας για το πώς θα πληρώσουμε τον ΕΝΦΙΑ. Κατανοώντας το δύσκολο έργο μας κι έχοντας γνωρίσει τα παιδιά μας καθώς και τις δράσεις μας, αποφάσισε να μας στηρίξει για άλλη μια φορά προσφέροντας το ποσό που αντιστοιχεί στην οφειλή του οργανισμού μας για τον ΕΝΦΙΑ. Το "Χαμόγελο του Παιδιού" ευχαριστεί θερμά την κα Χατζηιωάννου για την ευαισθησία της και για τη στήριξή της», αναφέρει το μήνυμα.

Και μπορεί το χαμόγελο να επέστρεψε στο «Χαμόγελο», ωστόσο, δεν είναι στην ίδια ευχάριστη θέση και άλλοι κοινωφελείς οργανισμοί, όπως τα «Παιδικά Χωριά SOS», τα οποία, όπως έχει γράψει το star.gr, δεν λαμβάνουν καμία κρατική επιχορήγηση και καλούνται να πληρώσουν ΕΝΦΙΑ 92.000 ευρώ!

χαΜΟΓΕΛΟ.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top