ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ STAR: ΑΥΤΗ είναι η λησταρχίνα που η αστυνομία θεωρεί πως είναι η Πόλα Ρούπα

Δείτε πως είναι σήμερα η σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη

​Την Πόλα Ρούπα «βλέπουν» οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. πίσω από την κινηματογραφική ληστεία σε τράπεζα στη Μαλεσίνα Φθιώτιδας, με λεία 180.000 ευρώ.

Το STAR εξασφάλισε φωτογραφίες, από την ώρα που γινόταν η ληστεία. Η γυναίκα με την μαύρη περούκα που βλέπετε και έχει καταγράψει η κάμερα ασφαλείας της τράπεζας εικάζεται από την αντιτρομοκρατική ότι είναι η σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη, Πόλα Ρούπα.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι δυο γυναίκες και ένας άνδρας εισέβαλαν την Τετάρτη στο υποκατάστημα της τράπεζας στη Μαλεσίνα, λίγο πριν κλείσει. Με την απειλή όπ��ων άρπαξαν τα χρήματα από το χρηματοκιβώτιο, τα ταμεία και το ΑΤΜ και διέφυγαν με αυτοκίνητο, το οποίο ήταν κλεμμένο και βρέθηκε λίγο αργότερα εγκαταλελειμμένο στην περιοχή της Θήβας.

Οι γυναίκες ήταν μεταμφιεσμένες με περούκες! Ωστόσο, η Αντιτρομοκρατική πιστεύει ότι η μία λησταρχίνα δεν είναι άλλη από την σύντροφο του Νίκου Μαζιώτη.

Και αυτό γιατί έκανε διάλογο με τους πελάτες που βρίσκονταν στο κατάστημα, ρωτώντας τους για δάνεια και χρέη ενώ έβγαλε λόγο αναφορικά με «την κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη που μπορούν να σώσουν την Ελλάδα», χαρακτηρίζοντας την πράξη της «κοινωνική παρέμβαση».

Μάλιστα, φέρεται να υποστήριξε ότι οι δράστες δεν ήταν άτομα του κοινού ποινικού δικαίου αλλά ότι προέρχονται από το χώρο της τρομοκρατίας και προσπαθούν να γεμίσουν το ταμείο για τις κοινωνικές δράσεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top