ΑΠΟΣΤΟΛΗ στην Ιθάκη: ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ μαρτυρία περιπλέκει την υπόθεση με τα βοσκοτόπια!

"O κατσικόδρομος με τον φράχτη έπρεπε να είναι ανοιχτός για να περνούν τα πυροσβεστικά" / πρώτη ανάρτηση: 16-09-2016, 21:09

​Σε γέλια ξεσπούν οι κάτοικοι από το Περαχώρι Ιθάκης, όταν μαθαίνουν ότι ένα... βοσκοτόπι, μπήκε ως εγγύηση για να αγοράσει τη μια από τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες ο κύριος Καλογρί��σας.

Ο απεσταλμένος του Star στην Ιθάκη, Λάμπρος Δεμερτζής κατέγραψε μια μαρτυρία που περιπλέκει ακόμη περισσότερο την υπόθεση.

Ένας άνδρας από την Ιθάκη που έχει κτήματα δίπλα στα οικόπεδα του Σπύρου Καραμπάτσου (άνθρωπος που φέρεται να παραχώρησε οικόπεδα στον Καλογρίτσα), είπε στην κάμερα του Star ότι... έχουν μπει και τα δικά του κτήματα στην εγγύηση για την τράπεζα, χωρίς όμως ο ίδιος να γνωρίζει κάτι!

Ο δημοσιογράφος του Star εξασφάλισε επίσης έγγραφα για τα επίμαχα οικόπεδα που δείχνουν ότι «ο δρόμος που είναι μέσα αυτά, έγινε για να περνούν από εκεί όσοι έχουν ιδιοκτησίες, και τα πυροσβεστικά οχήματα και μιλάει για δασική έκταση». Απορίας άξιον είναι πως σε δασική έκταση έχει μπει... εγγύηση-υποθήκη μια συγκεκριμένη έκταση!

Επίσης, «υπάρχει απόφαση της περιφέρειας που λέει ότι κανείς δεν έχει δικαίωμα να φράξει τον συγκεκριμένο κατσικόδρομο που έχει φτιαχτεί για την προστασία του περιβάλλοντος».

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, κάποιοι ιδιοκτήτες αυτών των οικοπέδων έχουν στραφεί προς την δικαιοσύνη και ζητούν το άνοιγμα του δρόμου, ωστόσο τίποτα δεν έχει γίνει ακόμη!

Δείτε επίσης:

Στον Εισαγγελέα την επόμενη εβδομάδα το πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδας για την Αττικής!

To Star πήγε στην Ιθάκη- Γελάει όλο το νησί για το «πολυτελές» βοσκοτόπι του Καλογρίτσα

Νέα παρωδία:Ούτε δευτερόλεπτο δεν είδαν οι εκπρόσωποι των καναλιών από το υλικό των καμερών!

Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων: «Η δημοπρασία τηλεοπτικών αδειών απειλεί την πολυφωνία»

Νέα «βόμβα» από το Star: Με πληρεξούσιο νεκρής η μεταβίβαση βοσκοτόπων στον Καλογρίτσα!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top