Αιγάλεω: Τεμάχισαν και έκαψαν τον «σπιτονοικοκύρη» τους- Δυο χρόνια μετά βρέθηκαν οι ΦΟΝΙΑΔΕΣ

Ο γρίφος… λύθηκε

Αιγάλεω: Τεμάχισαν και έκαψαν τον «σπιτονοικοκύρη» τους- Δυο χρόνια μετά βρέθηκαν οι ΦΟΝΙΑΔΕΣ

​Στην εξιχνίαση της φριχτής δολοφονίας ενός 84χρονου από το Αιγάλεω προχώρησε σήμερα Παρασκευή η αστυνομία.

Οι Αρχές, πριν από έναν μήνα είχαν συλλάβει μία 44χρονη Ελληνίδα ενώ μερικές μέρες αργότερα, εντοπίστηκε και το ζευγάρι των Ρουμάνων συνεργών της που είχαν διαφύγει στη χώρα τους και συνελήφθησαν και αυτοί.

Σε βάρος του 37χρονου Ρουμάνου και της συνομήλικης συντρόφου του, είχαν εκδοθεί από τις Ελληνικές Αρχές διεθνή εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων οι ανωτέρω συνελήφθησαν στην Ρουμανία.

Ο 37χρονος βρίσκεται ήδη έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης της χώρας μας, κατόπιν σχετικού αιτήματος έκδοσής του, ενώ για την σύντροφό του αναμένεται η έκδοση της.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι τον Σεπτέμβριο του 2014 εντοπίστηκε η σορός του ηλικιωμένου τεμαχισμένη και καμένη σε κάδο κοντά στο σπίτι του στο Αιγάλεω.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας, το θύμα σύχναζε σε διάφορα στέκια και καφενεία της Πλατείας Βάθη και της οδού Σωκράτους και εκεί γνώρισε την 44χρονη Ελληνίδα και την 37χρονη Ρουμάνα που ήταν τοξικομανείς ιερόδουλες! Εκείνες του γνώρισαν τον σύντροφο και προαγωγό της Ρουμάνας.

Ο ηλικιωμένος έκανε σχέση με την 44χρονη και πρότεινε και στους τρεις να μείνουν στα διαμερίσματά του στο τριώροφο σπίτι του στο Αιγάλεω.

Εκεί φέρεται κάποια στιγμή να άρχισε να διαμαρτύρεται για τα ενοίκιά του που του χρωστούσαν και οι δράστες αποφάσισαν να τον ληστέψουν και τον δολοφονήσουν με αυτόν τον φρικιαστικό τρόπο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top