Μόνο στο star.gr: Η κωλοτούμπα του φίλου του Πολάκη που είπε στους δημοσιογράφους να απ@υτωθούν

«Λάθος μου που μίλησα έτσι, ενήργησα παρασυρόμενος από αγανάκτηση»

Μόνο στο star.gr: Η κωλοτούμπα του φίλου του Πολάκη που είπε στους δημοσιογράφους να απ@υτωθούν

​Σάλος έχει προκληθεί από την νέα επίθεση που πραγματοποιήθηκε μέσω Facebook εναντίον των δημοσιογράφων, αυτή τη φορά όχι από το συνήθη ύποπτο, Π. Πολάκη, αλλά από το διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων, Δ. Παρθένη.

Θέλοντας να υπερασπιστεί τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας και ακολουθώντας την ίδια προκλητική τακτική εναντίον των δημοσιογράφων, ο νέος διοικητής, ο οποίος τοποθετήθηκε στο πόστο του πριν από δυόμιση μήνες από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:

«Ο Πολάκης κι ο Φίλης κι ο Σκουρλέτης μπήκαν στα ρουθούνια του ρυπαρού κατεστημένου, ο καθένας με τον τρόπο του, ο καθένας με το λόγο του, ενοχλήσαν το σύστημα, ενοχλήσαν τη διαφθορά, ενόχλησαν την πατριδοκαπηλία, ενόχλησαν τους γύπες που θέλουν να εδραιώσουν την εξάρτηση της πατρίδας μας. Όσοι είμαστε αριστεροί το ξέρουμε καλά το ζήσαμε χρόνια στους κοινωνικούς αγώνες μέσα από δύσκολες διαδρομές. Σήμερα για άλλη μια φορά κάποιοι βάζουνε σημάδι τον Παύλο, ενοχλείται ο καθωσπρεπισμός τους;;;;;;; τρίχες.... ψάχνουν κηλίδες σε συμπεριφορές και χαρακτήρες... Η συνταγή είναι γνωστή αφού δεν μπορούν να πιάσουν κάποιους, δεν μπορούν να τους μιζάρουν, δεν μπορούν να τους εκμαυλίσουν, προσπαθούν με άνανδρο και χυδαίο τρόπο να τους αποδημήσουν. Στα πλαίσια της μιντιοκρατούμενης "δημοκρατίας" που πρεσβεύουν, όντας αδίστακτοι και άνανδροι, αστοιχείωτοι και κούτσουρα, σέρνονται σαν τα φίδια καιροφυλακτώντας να δαγκώσουν. Άντε απαυτωθείτε αλήτες, σας ξέρουμε καλά».

Λίγες ώρες όμως μετά από την δημόσια αυτή τοποθέτησή του, ο κ. Παρθένης, ο οποίος φόρεσε τον αριστερό του μανδύα και ξιφούλκησε εναντίον των δημοσιογράφων που έχουν βάλει στο… μάτι τον υπουργό, ακολούθησε μια ακόμα τακτική της κυβέρνησης, αυτή της… κυβίστησης και αναγνωρίζοντας το λάθος του κατέβασε τη συγκεκριμένη ανάρτηση.

Μιλώντας μάλιστα στο star.gr αναγνώρισε ότι ήταν λάθος από μέρους του να εκφραστεί με αυτόν τον τρόπο και δικαιολογήθηκε λέγοντας πως η διοίκησή του, αλλά και το υπουργείο δέχονται πόλεμο για τον αγώνα που δίνουν στο χώρο της υγείας και παρασύρθηκε από το θυμικό.

«Αναγνωρίζω ότι αυτά που έγραψα δε συνάδουν με τον θεσμικό μου ρόλο. Δεν θα έπρεπε να μιλήσω με τόσο σκληρές εκφράσεις, αλλά από εκεί και πέρα δεν γίνεται να προσπαθούμε να σώσουμε το σύστη��α υγείας και να δεχόμαστε τέτοιο πόλεμο», είπε στο star.gr και σε επισήμανση ότι το θεσμικό ρόλο δεν είναι δυνατόν να τον επικαλείται κάποιος a la carte απάντησε:

«Είμαι κάθε μέρα στο θεσμικό μου ρόλο, αλλά κάποιες φορές υπάρχει και η σταγόνα που σε πνίγει και ξεσπάς. Κι αυτό είναι λάθος δε θα έπρεπε. Η αντίδρασή μου δε θα έπρεπε να είναι στο γενικώς ανθρώπινο. Απάντησα σαν ιδιώτης και όχι μέσω του θεσμικού μου ρόλου και αυτό ήταν λάθος. Όμως έγινε από αγανάκτηση γιατί καταβάλουμε πολύ μεγάλο αγώνα για να διορθώσουμε την κατάσταση στην υγεία και έχουμε πετύχει πολλά πράγματα».

Προχώρησε μάλιστα σε διορθωτική κίνηση και στο Facebook, γράφοντας:

«Διεξάγουμε έναν ασταμάτητο αγώνα για να στηρίξουμε τη δημόσια υγεία και τον ανώνυμο ασθενή. Σε συνθήκες εξαιρετικά δυσχερείς, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε πόρους περιορίζοντας τη διαφθορά. Δεχόμαστε καθημερινά συνέχεις επιθέσεις.

Στην τελευταία μου ανάρτηση, προσπαθώντας να υπερασπιστώ τα πιστεύω μου και τους υπουργούς της κυβέρνησης λειτούργησα και εκφράστηκα σαν ιδιώτης και πέρα από το θεσμικό μου ρόλο με τον οποίο δε συνάδει ειδικά η κατακλείδα της συγκεκριμένης ανάρτησης.

Με την έννοια αυτή θεωρώ ατυχείς από μέρους μου τις σκληρές εκφράσεις που χρησιμοποίησα.

Δημήτρης Παρθένης
Διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων»

Ρεπορτάζ: Ευαγγελία Ντούρου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top