Συνελήφθη γνωστός ποδοσφαιριστής-Μετέφερε πολλά κιλά ναρκωτικά-Του έστησαν καρτέρι

Πριν τις «δουλειές με φούντες» έκανε καριέρα στα γήπεδα–Ο συνεργός του και το μπλόκο

Συνελήφθη γνωστός ποδοσφαιριστής-Μετέφερε πολλά κιλά ναρκωτικά-Του έστησαν καρτέρι

​Το μεσημέρι της Τρίτης συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο Έλληνες ηλικίας 49 και 50 ετών, για μεταφορά προς περαιτέρω διακίνηση ποσοτήτων ναρκωτικών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 50χρονος είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής. Eίχε παίξει σε ομάδες της Α’ Εθνικής και προσπάθησε να κάνει καριέρα στο εξωτερικό, αλλά δεν τα κατάφερε γιατί είχε σοβαρό τραυματισμό!

Τους έστ��σαν καρτέρι

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, μετά την ακινητοποίησή του στο Σταθμό Διοδίων Ελευσίνας, στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 49χρονος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -55- συσκευασίες, με ακατέργαστη κάνναβη, την οποία είχε παραλάβει από περιοχή του Νομού Θεσπρωτίας. Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι ο 50χρονος, κατά τη μεταφορά των ναρκωτικών, εκτελούσε... χρέη προπομπού, για την αποφυγή ενδεχόμενου αστυνομικού ελέγχου.

Από τις έρευνες στο αυτοκίνητο και στις οικίες των δύο συλληφθέντων, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

-Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -118- κιλών και -370- γραμμαρίων
-Το χρηματικό ποσό των -2.200- ευρώ
-Τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα

Σύμφωνα με την αστυνομία, σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία με τις κατηγορίες της κατοχής και της διακίνησης ναρκωτικών, και οδηγήθηκαν στον κ.Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top