Κινηματογραφική ληστεία στην Μαλεσίνα-Ήταν η Πόλα Ρούπα εκεί; ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στην Αντιτρομοκρατική!

«Θα σας σκοτώσουμε» φώναζαν - Εξονυχιστικές έρευνες και ανθρωποκυνηγητό

Κινηματογραφική ληστεία στην Μαλεσίνα-Ήταν η Πόλα Ρούπα εκεί; ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στην Αντιτρομοκρατική!

​Κινηματογραφική ληστεία με μέθοδο που παραπέμπει σε άτομα που κινούνται στις παρυφές της νεοτρομοκρατίας, έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας της Μαλεσίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ληστεία έγινε από δύο γυναίκες και έναν συνεργό τους, λίγα λεπτά πριν το κλείσιμο της τράπεζας, στις 2:20 το μεσημέρι. Οι δράστες δεν φορούσαν κουκούλες, κρατούσαν πιστόλια και μάλιστα το ένα από αυτά το κόλλησαν στον κρόταφο του διευθυντή, ζητώντας τα χρήματα.

«Θέλουμε τα λεφτά. Θα σας σκοτώσουμε» φώναζαν οι γυναίκες.

Οι πληροφορίες λένε ότι άρπαξαν πάνω από 180.000 ευρώ και στη συνέχεια διέφυγαν με ένα λευκό αυτοκίνητο (Toyota Starlet), που αργότερα βρέθηκε εγκαταλελειμμένο κοντά στη Θήβα.

Στις αστυνομικές διευθύνσεις της Φθιώτιδας και της Βοιωτίας σήμανε αμέσως συναγερμός και στήθηκαν μπλόκα παντού, χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Από το σημείο, όπου βρέθηκε εγκαταλελειμμένο το όχημα, αλλά και από κάποια άλλα στοιχεία, γίνονται εικασίες, ότι ίσως, πίσω από την ληστεία να είναι η σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη Πόλα Ρούπα.

Γι’ αυτόν τον λόγο, κλιμάκια της αντιτρομοκρατικής έχουν πάει στην Μαλεσίνα. Το ανθρωποκυνηγητό συνεχίζεται, ενώ οι κάμερες της τράπεζας εξετάζονται με μεγάλη προσοχή.
Είναι η 4η φορά πάντως που ληστεύουν το συγκεκριμένο υποκατάστημα της Εθνικής στην Μαλεσίνα.

Γνωστό το σημείο για την Πόλα Ρούπα

Υπενθυμίζουμε ότι η Πόλα Ρούπα τον περασμένο Φεβρουάριο, νοίκιασε ελικόπτερο με στόχο να βοηθήσει τον σύντροφο και πατέρα του παιδιού της να αποδράσει από τις φυλακές Κορυδαλλού. Το σχέδιο της δεν επετεύχθη, καθώς παρά την απειλή όπλου, ο πιλότος του ελικοπτέρου, κατάλαβε ότι επρόκειτο να πάρει μέρος σε κάτι παράνομο, άλλαξε διαδρομή και οι δυο τους έφτασαν κοντά στις Ερυθρές στην Θήβα. Η Πόλα Ρούπα συνειδητοποίησε πως την έκανε κύκλους στον αέρα και τον απείλησε και πάλι. Τότε ο πιλότος επινόησε ότι το ελικόπτερο έχει μηχανική βλάβη και το προσγείωσε στις Ερυθρές. Έτσι, η σύντροφος του Μαζιώτη έγινε καπνός!

Δείτε επίσης:

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στον Κορυδαλλό:Η Πόλα Ρούπα οργάνωνε απόδραση με ελικόπτερο για τον Νίκο Μαζιώτη

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Εδώ έκανε αναγκαστική προσγείωση το ελικόπτερο με τη Ρούπα

ΑΥΤΟ είναι το ελικόπτερο στο οποίο άνοιξε πυρ η Πόλα Ρούπα-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πληροφορίες lamiareport, lamiastar

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top