Τα ελληνικά νοσοκομεία δεν έχουν καμία σχέση με το “Grey’s Anatomy” - Νέα ΑΥΤΟΨΙΑ του Star

Τυχεροί είναι όσοι βγαίνουν ζωντανοί!

​Μεγάλη είναι η ταλαιπωρία των ασθενών σε καθημερινή βάση στα νοσοκομεία. Η έλλειψη προσωπικού και φαρμάκων, τα παλιά και χαλασμένα ασθενοφόρα, αλλά και οι καταγγελίες των εργαζομένων για «ψεύτικες υποσχέσεις» εκ μέρους της κυβέρνησης είναι το σκηνικό που επικρατεί στην υγεία.

Ο δημοσιογράφος του Star, Βαγγέλης Γκούμας έκανε την Τετάρτη ακόμη μια αυτοψία σε μεγάλα νοσοκομεία της Αθήνας και αντίκρισε απίστευτες εικόνες που δεν έχουν καμία σχέση με τα... ξένα σίριαλ ιατρικού περιεχομένου, όπου όλα λειτουργούν στην εντέλεια!

Τι είδε ο Β.Γκούμας;

-Ασθενείς πάνω σε φορεία έψαχναν απεγνωσμένα να βρουν γιατρούς να τους βοηθήσουν!
-Γιατροί και νοσοκόμες έτρεχαν σαν "τρελοί", καθώς υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό!
-Πληγωμένοι άνθρωποι περίμεναν για ώρες πάνω σε φορεία και αναπηρικά καροτσάκια, ώστε να τους δοθούν οι πρώτες βοήθειες!
-Τα φάρμακα ήταν λίγα!
-Ασθενοφόρα δεν υπήρχαν, καθώς ο αριθμός τους καθημερινά μειώνεται, γιατί δεν υπάρχουν χρήματα για επισκευές!
Οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία, όπως προαναφέραμε, καταγγέλλουν καθημερινά τις ελλείψεις. Μάλιστα στο Θριάσιο νοσοκομείο η πανελληνία ομοσπονδία εργαζομένων καταγγέλλει ότι σε χειρουργεία το... σύνολο συστημάτων παρακολούθησης ζωτικών λειτουργιών υπολειτουργεί, δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα κατά την διάρκεια των επεμβάσεων που θέτουν σε κίνδυνο ζωές.
Την ίδια στιγμή, ο αναπληρωτής υπουργός υγείας Παύλος Πολάκης απλά... παρακολουθεί τα ρεπορτάζ, αποφεύγει να πηγαίνει στα νοσοκομεία και αρκείται να υβρίζει δημοσιογράφους που καθημερινά προβάλλουν τα προβλήματα που ταλαιπωρούν τον κόσμο.
ΒΙΝΤΕΟ STAR
Δείτε επίσης:
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top