Συγκλονίζει η αδερφή της άτυχης Θεοδώρας από το Κορωπί-Τα λόγια που της είπε πριν ξεψυχήσει

Περιγράφει με ανατριχιστικά λόγια τι συνέβη την τελευταία μοιραία ημέρα όταν έχασε την ζωή της απο τις μαχαιριές της ερωμένης του συζύγου της

​Μερικές ημέρες μετά την συνέντευξη της φόνισσας του Κορωπίου στην Τατιάνα Στεφανίδου, στην εκπομπή εμφανίστηκε η αδερφή του θύματος, της άτυχης Θεοδώρας, και μαζί με τον δικηγόρο της οικογένειας αποκάλυψαν το μαρτύριο που ζούσε η σύζυγος του 41χρονου από την ερωμένη του, με αποτέλεσμα το ερωτικό τρίγωνο να καταλήξει σε μακελειό.

Όπως όλα τα ζευγάρια, έτσι και η Θεοδώρα με τον 41χρονο ξεκίνησαν ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι τον κοινό τους βίο:

«Από το 1999 που γνώρισε τον σύζυγό της, δεν είχε κανένα πρόβλημα στη σχέση τους. Ήταν αγαπημένοι, εκείνος έκανε τα πάντα για εκείνη όπως και εκείνη για εκείνον. Ήταν μια ευτυχισμένη οικογένεια. Το 2003 παντρεύτηκαν και έκαναν το πρώτο τους παιδάκι και μετά το 2005 ήρθε και το δεύτερο. Προβλήματα δεν υπήρχαν στο γάμο τους».

(Η φόνισσα του Κορωπίου)

162395.jpg

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ:

«Όλα άλλαξαν τα τελευταία δυο χρόνια. Η αδερφή μου έμαθε για τον παράνομο δεσμό του συζύγου της το 2014. Από εκεί και πέρα η ζωή της έγινε ένας Γολγοθάς. Η δολοφόνος έπαιρνε τηλέφωνο την αδερφή μου. Έφτανε στο σημείο να ξεκινά τα τηλέφωνα από τις δέκα το βράδυ μέχρι και τις εφτά το πρωί, συνεχόμενα τηλέφωνα είτε από το κινητό της είτε από απόκρυψη, και να τους κάνει το βίο αβίωτο. Να το σηκώνο��ν, να μην μιλάει στη Θεοδώρα, αλλά να μιλάει στον πρώην γαμπρό μου. Ή να παίρνει και να τους απειλεί ότι θα πιάσει τα παιδιά τους, θα πάει στο σχολείο, θα τους κάνει κακό και θα τους πει ότι εγώ είμαι η ερωμένη του πατέρα σας και έχω ήδη ένα παιδί. Τότε δεν είχαν ακόμα το δεύτερο».

ΠΩΣ ΕΜΑΘΕ ΤΟ ΘΥΜΑ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΝΙΣΣΑ:

«Τέλη Αυγούστου, αρχές Σεπτεμβρίου, η δολοφόνος την πήρε τηλέφωνο και της είπε “ξέρεις κάτι; Κράτα τον άντρα σου δεν τον θέλω, αλλά εγώ σε μια εβδομάδα, δέκα μέρες γεννάω το παιδί του”».

Η ΘΕΟΔΩΡΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΡΑΧΗ ΤΗΣ:

«Εκείνη την μέρα την πήγε στο Κέντρο Υγείας Κορωπίου με πολλή πίεση και με το στομάχι της. Πήγα την άλλη μέρα το πρωί, την είδα και ήταν σε μαύρο χάλι. Εκείνη την ώρα δεν μου είπε τίποτα, αλλά μετά που έφυγα μου έστειλε μήνυμα και μου είπε "έλα από το σπίτι, συμβαίνει κάτι με τον άντρα μου και πρέπει να σου μιλήσω". Από εκείνη την ημέρα και μετά άλλαξαν όλα. Έπιασε τον άντρα της και εκείνος της είπε οτι “έχει ξεκόψει με την δράστιδα, ότι ήταν ένα λάθος, ότι δεν ήθελε να προχωρήσει, ότι την παρακαλούσε να πάει να κάνει άμβλωση αλλά εκείνη δεν πήγαινε και τον εκβίαζε λόγω του παιδιού"».

(Ο 41χρονος)

162467.jpg

ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΣΤΙΔΑ:

«Από εκείνο το σ��μείο και μετά η δράστιδα έπαιρνε συνέχεια τηλέφωνα, ερχόταν έξω από το σπίτι, καθόμασταν με την αδερφή μου να πιούμε καφέ και την βλέπαμε με το αυτοκίνητο να έρχεται και να στέκεται έξω από την εξώπορτα. Την είχα δει πολλές φορές. Στεκόταν και δεν έκανε τίποτα. Κοίταζε μέσα στο σπίτι και έφευγε».

ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΑΤΥΧΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΤΟΥ 2015:

«Την Πρωτομαγιά του 2015 είχαμε πάει εκεί γιατί η αδερφή μου είχε γενέθλια. Με το που φεύγουμε εμείς, βγαίνει ένα αυτοκίνητο και σταματάει έξω από το σπίτι. Με παίρνει η αδερφή μου και μου λέει “έχει έρθει και κάθεται πάνω στην πόρτα, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γιατί είναι τα παιδιά μου και δεν θέλω να δώσω δικαίωμα”. Το Πάσχα του 2015 ενώ ήταν με την οικο��ένεια της και έψηναν αρνί, πήρε πάλι το αυτοκίνητο, πήγε έξω από το σπίτι και πήρε τηλέφωνο τον πρώην γαμπρό μου. Εκείνος ταράχτηκε, σηκώθηκε και έφυγε. Η αδερφή μου με πήρε τηλέφωνο και με κλάματα μου είπε “έχουμε πάλι τα ίδια. Εκείνη ήρθε πάλι στο σπίτι και ο άντρας μου έφυγε, δεν ξέρω πού πάει”. Εκείνη την ημέρα αντί να κάθεται με την οικογένεια της όπως όλος ο κόσμος, ήταν από τις τρεις το μεσημέρι στο σπίτι μου και έκλαιγε. Είχαμε πάρα πολλά τέτοια».

162396.jpg

ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΝΙΣΣΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ:

«Είπε ότι η αδερφή μου την κυνηγούσε μέσα στο σούπερ μάρκετ. Τέσσερις φορές την πετύχαμε εκεί, ή��ασταν μαζί με τη αδερφή μου και η αδερφή μου μόλις την είδε άρχισε να τρέμει. Της έδωσα τα κλειδιά του αυτοκινήτου μου, πήγε στο αυτοκίνητο μου μαζί με την κόρη μου, γιατί μου είπε “φοβάμαι γιατί θα προκαλέσει φασαρίες και δεν θέλω μπροστά σε όλο τον κόσμο και ιδίως μπροστά στο παιδί”. Και πήρε το παιδί μου και πήγαν και κάθισαν στο αυτοκίνητο».

ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΓΑΜΠΡΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΦΟΝΙΣΣΑΣ:

«Θέλω να κάνω άλλη μια διευκρίνιση. Η δράστιδα αναφέρει συνέχεια ότι η αδερφή μου πήγε στο σπίτι της και έκανε φασαρία. Τέλη Ιουνίου του 2015 ήταν ημέρα Κυριακή, ο πρώην γαμπρός μου έφυγε από το σπίτι στις 11 το πρωί λέγοντας στην οικογένεια του ότι πάει σε πελάτη να βρει χρήματα, ��ιατί εκείνη την μέρα δεν είχε ούτε για να αφήσει για το κυριακάτικο τραπέζι. Τον έπαιρναν τηλέφωνο αλλά το είχε κλειστό. Κατά τις 17:00 η αδερφή μου κανονίζει με μια οικογενειακή φίλη να πάνε τα παιδιά τους σε ένα στάδιο που έχουν στο Κορωπί. Περνώντας από ένα σημείο, χωρίς να ξέρουμε καν ποιο είναι, ο μεγάλος της γιος βλέπει το αυτοκίνητο της μαμάς του και της λέει “μαμά το αυτοκίνητο σου”. Η αδερφή μου εκείνη την μέρα είχε πάρει του μπαμπά μου το αυτοκίνητο,. Αφήνει τα παιδιά πίσω και τους λέει καθίστε εδώ να πάω να δω πού είναι ο μπαμπάς σας. Πάει και βλέπει τον κύριο να ψήνει, να τρώει και να γλεντά ενώ ακόμα ήταν στο νόμιμο γάμο. Τον φωνάζει έξω, δεν μπήκε καν μέσα στο προαύλιο, και εκείνη την ώρα που βγήκε έξω άρχισε να του λέει ντροπή σου και διάφορα άλλα. Και βγήκε η δράστιδα έξω και πήγε να πάρει τον λόγο και η αδερφή μου της απάντησε. Αυτή ήταν η φασαρία που έγινε έξω από το σπίτι».

Η ΜΟΙΡΑΙΑ ΜΕΡΑ-ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΠΡΙΝ ΞΕΨΥΧΗΣΕΙ:

«Δέχθηκα ένα τηλεφώνημα στις 20:34 και άκουσα από μέσα την αδερφή μου να φωνάζει “βοήθεια Γιάννη τρέξτε στον πατέρα σας”. Φώναζε στα παιδιά της εκείνη την ώρα και άκουσα τα παιδιά από μέσα να φωνάζουν “μαμά, μαμά”. Έτσι κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει στην αδερφή μου. Βγήκα έξω σε έξαλλη κατάσταση και φωνάζω στον σύζυγό μου “η αδερφή μου κάτι έπαθε, τρέξε, τρέξε!”. Όταν μπήκαμε στο αυτοκίνητο να πάμε στο σπίτι της, με πήρε ο μεγάλος της γιος και μου είπε “μην έρθεις στο σπίτι, έλα γρήγορα στο Κέντρο Υγείας γιατί η ερωμένη του μπ��μπά μαχαίρωσε τη μαμά”. Όταν έφτασα στις 20:50 στο Κέντρο Υγείας, βλέπω τους γιατρούς να της κάνουν ανάνηψη. Και μετά από δυο λεπτά βγήκε ο γιατρός και μας είπε ότι με το που την έβαλαν στο φορείο εκείνη ξεψύχησε. Ξέρετε ποιες ήταν οι τελευταίες της κουβέντες; “Δεν αντέχω άλλο, θέλω την αδερφή μου! Όλη την ώρα με ζητούσε από την ώρα που την πήραν από το σπίτι για να την πάνε στο Κέντρο Υγείας”»

ΔΕΝ ΕΤΙΘΕΤΟ ΘΕΜΑ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΓΑΜΠΡΟ ΜΟΥ:

Παράλληλα, η αδερφή της άτυχης Θεοδώρας, εξήγησε πως το διαζύγιο του θύματος και του πρώην γαμπρού της, βγήκε τον Μαϊο, λίγες εβδομάδες πριν το φονικό.

«Από τον Οκτώβριο του 2015 που έφυγε οριστικά από το σπίτι, η μόνη επικοινωνία που είχε με την αδερφή μου, ήταν για τα παιδιά και για την διατροφή. Μάλιστα είδε τα παιδιά τους στις 7 Ιανουαρίου 2016 και τα ξαναείδε το Σάββατο πριν γίνει το συμβάν, την Δευτέρα και την Τρίτη. Προσπαθούσε να ξανακερδίσει τα παιδιά μου και σε αυτό τον βοηθούσε η αδερφή μου. Αυτή ήταν η επανασύνδεση! Ποια γυναίκα θα δεχόταν πίσω έναν σύζυγο που έχει ήδη κάνει δυο παιδιά ενώ ήταν ήδη σε νόμιμο γάμο με τη γυναίκα του; Υπήρχε μια αξιοπρέπεια και ευτυχώς η αδερφή μου ήταν αξιοπρεπέστατη!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top