«Αδιαφορούμε για τους επωνύμους»-Ανακοίνωση των ειδικών φρουρών για την Σάσα Σταμάτη

Παίρνουν θέση υπέρ του αστυνομικού ο οποίος μήνυσε την δημοσιογράφο για εξύβριση

​Με μια πολύ σκληρή ανακοίνωση, το Σωματείο Ειδικών Φρουρών της Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής, παίρνει θέση υπέρ του αστυνομικού ο οποίος μήνυσε την Σάσα Σταμάτη για εξύβριση, διαμηνύοντας πως «αδιαφορούμε για τους επωνύμους».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΦΕΑΑ:

«Με αφορμή το περιστατικό της σύλληψης δημοσιογράφου για εξύβριση, από Ειδικό Φρουρό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά, μετά και την έκταση που έλαβε στα Μ.Μ.Ε. το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α για πολλοστή φορά επαναλαμβάνει την θέση του.

Ο Νόμος έναντι των πολιτών, μεταξύ αυτών και των αστυνομικών, δεν διαφοροποιείται έναντι "επωνύμων δημοσιογράφων" και απλών κοινών θνητών.Η ενδεχόμενη έπαρση εκείνων που αισθάνονται υπεράνω του Νόμου υβρίζοντας απλούς εργαζόμενους, εμποδίζοντας τους στο έργο που τους έχει αναθέσει η πολιτεία, πρέπει να οδηγείται στην κρίση των δικαστικών αρχών.

Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α στηρίζει τον συνάδελφο που μπήκε στη "δύνη" παντοειδών πιέσεων και τελικά έπραξε το καθήκον του, όπως στηρίζει ΕΜΠΡΑΚΤΑ και ενθαρρύνει όλους τους Συναδέλφους να πράττουν τα νόμιμα αδιαφορώντας σε παρεμβάσεις, αναγνωρίζοντας σε όλους τους πολίτες ονοματεπώνυμο, αδιαφορώντας στον "επώνυμο".

Η δικαιοσύνη έχει το Λόγο!!!».

Να σημειώσουμε πως όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, η Σάσα Σταμάτη συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης για εξύβριση.Το περιστατικό έγινε όταν η ίδια πήγε να διπλοπαρκάρει έξω από το αστυνομικό τμήμα που βρίσκεται στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Στην συνέχεια υπήρξε αντιπαράθεση με τον αστυνομικό φρουρό ο οποίος της έκανε μήνυση για εξύβριση.

Tην ίδια στιγμή, πηγές δήλωσαν αποκλειστικά στο star.gr, πως η Σάσα Σταμάτη μετά την σύλληψη της ταλαιπωρήθηκε πολύ και πως ελπίζει να πάνε όλα καλά στην αυριανή δίκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top