ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ αποκαλύψεις για τη ζωή της μικρής Άννυ: «Κάναμε μπροστά της χρήση ναρκωτικών»

«Δεν πιστεύω ακόμα ότι είναι αλήθεια»

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ αποκαλύψεις για τη ζωή της μικρής Άννυ: «Κάναμε μπροστά της χρήση ναρκωτικών»

​Με δάκρυα στα μάτια η γιαγιά της μικρής Άννυ, η οποία δολοφονήθηκε με φρικιαστικό τρόπο από τον ίδιο της τον πατέρα, περιέγραψε σήμερα στο δικαστήριο τη ζωή της μικρούλας με τον πατέρα της, η οποίος έμελλε να είναι εκείνος που της έκοψε τόσο γρήγορα το νήμα της ζωής.

«Εγώ δεν πιστεύω ακόμα ότι έγινε αυτό. Πιστεύω ότι θα μου πει ο Σάββας ότι δεν είναι αλήθεια. Είναι καλό παιδί. Αυτός φρόντιζε την Άννυ, ήταν το καμάρι του… Της άλλαζε πάνες, ήταν όλη μέρα μαζί της. Περιμένω ακόμα και τώρα να μου πει ότι δεν είναι αλήθεια», είπε κλαίγοντας η μητέρα του Σάββα Μπακαρτζίεβ, Οφέλια Κούτεβα.

Παραδέχθηκε όμως ότι ο γιος της έκανε χρήση ναρκωτικών και μαζί της δεν είχε καλή σχέση.

«Είμαι στην Ελλάδα 20 χρόνια. Ο γιος μου ήρθε λίγο πιο μετά. Όταν κατάλαβα ότι κάνει ναρκωτικά ήταν μεγάλος. Ήταν πια με τη γυναίκα του. Τότε κατάλαβα ότι κάνει ναρκωτικά. Δεν ξέρω τι χρήση έκανε. Έφυγε από τα 20 από το σπίτι. Δεν είχαμε καλή σχέση. Από τότε που ήταν με τη γυναίκα του δεν είχαμε σχέσεις. Δεν τους έβλεπα. Δεν τον έβλεπα τακτικά. Ξέρω ότι είχε δουλέψει σερβιτόρος σε γάμους και βαφτίσια. Εκείνη την π��ρίοδο δεν ξέρω που εργαζόταν. Δεν με άφηνε να μπαίνω στη ζωή του. Δε με άφηναν να ρωτάω πολλά. Δεν ξέρω τους φίλους του. Εκ των υστέρων είδα ότι έκανε παρέα με τον Νικολάι. Σπάνια πήγαινα στο σπίτι τους. Έπρεπε να πάρω τηλέφωνο και να ρωτήσω αν μπορούσα να πάω. Πήγαινα μια φορά στους 3 μήνες. Κρατούσα το παιδί. Πήγα κι έμεινα μια εβδομάδα στο σπίτι τους μαζί με τη γυναίκα του για να τη βοηθήσω», είπε και συνέχισε:

«Ο γιος μου την αγάπησε τη Δημητρίνα. Εγώ είχα πει πράγματα για το παιδί. Ότι μπορεί να μην είναι δικό του και τσακωθήκαμε. Έδωσα σαν γονιός τη συμβουλή ότι δεν είναι έτοιμοι για παιδί. Δεν είχαν χρήματα, ούτε και εγώ. Μετά ο γιος μου ήθελε να αναγνωρίσει το παιδί αλλά δεν ήθελε η Δημητρίνα γιατί έπαιρνε κάποιο επίδομα».

Συγκλονιστικά είναι και όσα λέει για τις μέρες πριν από το θάνατο της μικρούλας.

«Ο Σάββας με πήρε τηλέφωνο και μου είπε αν μπορώ να πάρω το παιδί για λίγες μέρες γιατί είχε δουλειές. Η Άννυ έμεινε μαζί μου τέσσερις πέντε ημέρες. Αυτό έγινε ένα μήνα πριν από το Πάσχα του 2015. Μετά δεν μίλησα ξανά με το παιδί γιατί είχαμε μαλώσει με το Σάββα», είπε και πρόσθεσε:

«Μια φορά μου είπε ότι το παιδί κοιμάται... Μια άλλη μετά το Πάσχα μου είπε στο τηλέφωνο ότι είμαστε Βουλγαρία... Μετά μου είπε η Άννυ χάθηκε, “κοιμόμουν άνοιξε την πόρτα και έφυγε...”».

Αίσθηση έκανε και η κατάθεση του Νικολάι, ο οποίος παραδέχθηκε στο δικαστήριο ότι μαζί με τον Σάββα έκαναν χρήση ναρκωτικών μπροστά στο παιδί.

«Είχα πάει μια φορά στη Μιχάηλ Βόδα, με είχε καλέσει ο Σάββας. Στο σπίτι κάναμε χρήση και ήταν και Άννυ εκεί και το έβλεπε. Είδα κάποιο μάλωμα, είπε το κοριτσάκι ότι θέλει να πάει στη γιαγιά της και την μάλωσε ο Σάββας», είπε.

Η δίκη συνεχίζεται.

Διαβάστε επίσης:

Ξαναζωντάνεψε ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ στο δικαστήριο: «Τεμάχισα την κόρη μου» ομολόγησε ο πατέρας της Άννυ!

Στο δικαστήριο οι γονείς της 4χρονης Άννυ-Η μητέρα αρνήθηκε να κάτσει δίπλα στον πατέρα!

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ αποκαλύψεις για την υπόθεση της Άννυ- Ο Νικολάι μιλάει ΠΡΩΤΗ φορά από τη φυλακή

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ όλες οι νέες εξελίξεις στην ΥΠΟΘΕΣΗ της δολοφονίας της 4χρονης Άννυ

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: Ήταν ζωντανή η μικρή Άννυ όταν την τεμάχιζε ο πατέρας της;

ΜΟΝΟ στο star.gr-ΘΡΙΛΕΡ με την υπόθεση της μικρής Άννυ: ΝΕΚΡΟΣ ο βασικός μάρτυρας Νικολάι;

Για την όμορφη Άννυ που δεν νίκησε την ασχήμια της ζωής της

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top