Κραυγή απόγνωσης στο star.gr από τον πατέρα της φοιτήτριας της ΑΣΟΕΕ: «Είμαστε στο σκοτάδι»

«Δεν ξέρουμε τίποτα ακόμα περιμένουμε από την αστυνομία να κάνει κάτι»/Πρώτη ανάρτηση: 14/09/2016 10:01

​Τον δικό τους Γολγοθά ανεβαίνουν από τις 27 Αυγούστου οι γονείς και ο αδελφός της Μαρίας Νέστορα, της φοιτήτριας της ΑΣΟΕΕ, η οποία εξαφανίστηκε ξαφνικά και από τότε δεν έχουν κανένα νέο της.

Μιλώντας στο star.gr ο πατέρας της φοιτήτριας, Νίκος Νέστορας, δήλωσε πως ακόμα δεν υπάρχει κανένα νέο για την τύχη του παιδιού του.

«Δεν ξέρουμε ακόμα τίποτα, είμαστε στο σκοτάδι. Έχουμε εναποθέσει όλες τις ελπίδες μας στην αστυνομία και αυτή τη στιγμή μιλάω με τον αστυνόμο για την υπόθεση», είπε.

130916171102_2242.jpg

Ούτε εκείνος, αλλά ούτε και η σύζυγός του γνωρίζουν τι μπορεί να ήταν αυτό που έκανε το παιδί τους να εξαφανιστεί χωρίς λέξη, προκαλώντας τους τόσο μεγάλη ταραχή και αγωνία για την τύχη του.

Όπως είπε, τον τελευταίο καιρό φαινόταν φοβισμένη, σαν κάτι να την απασχολούσε, ενώ είχε αρχίσει να μην προσέχει τον εαυτό της και να απομονώνεται από τους γύρω της.

Η μητέρα της, όπως κάθε μάνα, κατάλαβε ότι κάτι απασχολεί το κορίτσι της και επέστρεψε στην Ελλάδα από την Ουκρανία, όπου έχει πάει με τον σύζυγό της και το γιο τους για δουλειά.

«Η Μαρία επειδή σπούδαζε στην ΑΣΟΕΕ είχε μείνει μόνη της στην Αθήνα. Τον Αύγουστο η γυναίκα μου μίλησε μαζί της και κατάλαβε ότι κάτι την απασχολεί. Πήρε το πρώτο αεροπλάνο και ήρθε πίσω. Αυτό που αντίκρυσε ήταν μια Μαρία παραμελημένη, φοβισμένη και κλεισμένη στον εαυτό της», είπε ο κ. Νίκος στο star.gr.

130916171103_3350.jpg

«Δεν ξέρουμε τι της συνέβαινε. Το μόνο που είπε στη μαμά της είναι ότι φοβόταν ότι κάποιοι χάκερς την παρακολουθούν κα�� της έστελναν απειλητικά μηνύματα», συνέχισε.

Γι’ αυτό το λόγο φαίνεται πως η όμορφη Μαρία είχε απενεργοποιήσει και την προσωπική της σελίδα στο Facebook.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε, όπως είπε ο πατέρας της, η μητέρα της 27χρονης πήγε για ψώνια και όταν επέστρεψε η Μαρία δεν ήταν εκεί.

«Όταν είδε ότι αργούσε το βράδυ την πήρε τηλέφωνο στο κινητό της. Η Μαρία απάντησε και της είπε: “μαμά είμαι καλά εδώ, μη στεναχωριέσαι, καληνύχτα”», αποκάλυψε ο πατέρας της κοπέλας.

Ρεπορτάζ: Ευαγγελία Ντούρου

Διαβάστε ακόμα:

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στη Νέα Σμύρνη: Εξαφανίστηκε ΑΥΤΗ η φοιτήτρια! Ίσως παρακολουθούσαν το Facebook της

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top