ΒΙΝΤΕΟ:Αντιεξουσιαστές πήραν το νόμο στα χέρια τους-Έδιωξαν εμπόρους ναρκωτικών από τα Εξάρχεια

Προκειται για την ομάδα που αυτοαποκαλείται «Σύντροφοι/ισσες ενάντια στις μαφίες»

​Ομάδα του αντιεξουσιαστικού χώρου κυνήγησε εμπόρους ναρκωτικών προκειμένου να τους απομακρύνει από την πλατεία Εξαρχείων, αναρτώντας μάλιστα και το σχετικό βίντεο στον Indymedia.

Η ομάδα, που αυτοαποκαλείται «Σύντροφοι/ισσες ενάντια στις μαφίες» γράφει σχετικά: «Απέναντι στους σχεδιασμούς για τη μετατροπή της πλατείας Εξαρχείων σε πεδίο ελέγχου, κατανάλωσης και ναρκεμπορίου, Αναρχικοί και

Κομμουνιστές κινηθήκαμε οργανωμένα και συλλογικά αντιπαρατιθέμενοι έμπρακτα στη δραστηριότητα των εμπόρων ναρκωτικών. Σε έναν κόσμο που προτάσσει το κέρδος και τον έλεγχο ως «αξίες», δεν χωρούν αυταπάτες.

Μόνο οι αγώνες μας, οι αγώνες ενάντια στην εξαθλίωση και την υποταγή, μπορούν πραγματικά να απελευθερώσουν εδάφη, για να ανθίσει η κοινωνική αυτοοργάνωση και η ταξική αλληλεγγύη. Αυτοί οι αγώνες είναι το μόνο εμπόδιο ενάντια στην κρατική επιβολή, την καπιταλιστική βαρβαρότητα και τις ναρκομαφίες που αποτελούν υποπροϊόντα τους.

Σήμερα 9 Σεπτεμβρίου εισβάλαμε αιφνιδιαστικά και στοχευμένα στην πλατεία Εξαρχείων, εντοπίσαμε εμπόρους ναρκωτικών και τους δόθηκε το μήνυμα που τους αρμόζει.

Σύντροφοι/ισσες ενάντια στις μαφίες»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top