Η κυβέρνηση ΑΔΕΙΑΖΕΙ τον Πιτσιόρλα και έξω τον ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΝ- Διεθνής βράβευση για το ΤΑΙΠΕΔ

Πρώτη φορά βραβεύεται ελληνικός φορέας

​Με το βραβείο «Global National Foreign Direct Investment Program (FDI) Award 2016» τιμήθηκε το ΤΑΙΠΕΔ από το διακεκριμένο διεθνές συνδρομητικό περιοδικό The European.

Τo ΤΑΙΠΕΔ ανακηρύχθηκε νικητής στην κατηγορία «Εθνικό Πρόγραμμα Άμεσων Ξένων Επενδύσεων» από τους αναγνώστες του «The European» μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας στο πλαίσιο των διεθνών βραβείων «The European Awards» που απονέμει.

Είναι η πρώτη φορά που ελληνική εταιρεία ή φορέας του ευρύτερου δημόσιου τομέα πετυχαίνει αυτή τη διάκριση, καταδεικνύοντας ότι το ΤΑΙΠΕΔ ενισχύει την αξιοπιστία της Ελλάδας στο εξωτερικό και στέκεται με αξιώσεις στη διεθνή επενδυτική κοινότητα.

Τα κριτήρια αξιολόγησης για το συγκεκριμένο βραβείο ήταν τα εξής:

Στρατηγική Ανάπτυξης Εθνικής Οικονομίας

Εθνικό Σχέδιο Προώθησης Ξένων Άμεσων Επενδύσεων

Ευκαιρίες Απασχόλησης

Αξιοπιστία Προγράμματος Αποκρατικοποιήσεων

Δημιουργία Εθνικής Αξίας

Εταιρική Διακυβέρνηση

Κάπου εδώ να σας υπενθυμίσουμε ότι μέλη της κυβέρνησης έχουν ασκήσει ουκ ολίγες φορές αρνητική κριτική στον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ Στέργιο Πιτσιόρλα, ενώ ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ προσπάθησε να μαζέψει τα όσα έχουν πει κατά καιρούς οι υπουργοί του τονίζοντας ότι οι αποφάσεις για τις αποκρατικοποιήσεις παίρνονται από κοινού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top