Στο ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ του Ρουβίκωνα ο Τσίπρας;«Σε μία από τις επόμενες δράσεις θα τον ρωτήσουμε κάτι»

Προβληματισμός στην ΕΛ.ΑΣ. από τα σχέδια της οργάνωσης

Στο ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ του Ρουβίκωνα ο Τσίπρας;«Σε μία από τις επόμενες δράσεις θα τον ρωτήσουμε κάτι»

​Επί ποδός βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ. μετά από τη ραδιοφωνική συνέντευξη ηγετικού στελέχους του Ρουβίκωνα, το οποίο αποκάλυψε πως στο… στόχαστρο της οργάνωσης είναι και ο Αλέξης Τσίπρας.

«Έχουμε σκοπό σε μία από τις επόμενες δράσεις μας να… ρωτήσουμε κάτι τον πρωθυπουργό. Το αφήνουμε ως έκπληξη», δήλωσε χαρακτηριστικά το στέλεχος του Ρουβίκωνα την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου στην εκπομπή «Με χωρίς πατρίδα» του εαδιοφωνικού σταθμού «Ertopen», κάτι που προβληματίζει σύμφωνα με το in.gr την ΕΛ. ΑΣ. που πλέον προσπαθεί να αποκωδικοποιήσει τα όσα είπε και να εντοπίσουν αν σχεδιάζεται… δράση στο Μέγαρο Μαξίμου.

Όπως είπε το ηγετικό στέλεχος του «Ρουβίκωνα», όλα ξεκίνησαν για την οργάνωση τον Σεπτέμβριο του 2013, οπότε και ξεκίνησε να συμμετέχει σε στέκια, κινητοποιήσεις και καταλήψεις με στόχο "να εκφράσουν την ανάγκη των πολιτών να δημιουργεί αντιστάσεις".

Όσο για το τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και πέρα και τις προθέσεις της οργάνωσης είπε:

«Ουσιαστικά θα βγάλουμε και δημόσια έναν πιο ευρύ πολιτικό λόγο ο οποίος θα εμπεριέχει ποιοι είμαστε, πώς λειτουργούμε και πού θέλουμε να κατευθύνουμε τα πράγματα. Καθώς και τις τακτικές μας και τη στρατηγική που έχουμε στο μυαλό μας. Θα υπάρχει και ευρύτερο κάλυμμα σε όποιον θέλει να συμμετέχει στη συλλογικότητα».

Αναφερόμενο στην επίθεση στο ΤΑΙΠΕΔ, το στέλεχος του Ρουβίκωνα τόνισε πως προ της εισβολής υπήρχε απόρρητη εντολή της ΕΛ.ΑΣ. να φυλαχθεί μαζί με άλλα κτίρια, με τον κίνδυνο να δεχθεί τρομοκρατική ή άλλη επίθεση. Όπως είπε μάλιστα το γεγονός ότι έγινε η επίθεση δημιούργησε ένα πολιτικό κόστος.

Όσον αφορά στην επίθεση στην τουρκική πρεσ��εία αποκάλυψε σχέσεις μελών του Ρουβίκωνα με μέλη της κουρδικής οργάνωης DHKP-C, αλλά και ταξίδια που έκαναν μέλη του στην Τουρκία.

Τέλος εκτίμησε πως αν εκλεγεί κυβέρνηση η ΝΔ, τότε τα πλημμελήματα για τα οποία κατηγορούνται θα μετατραπούν σε κακουργήματα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top