Επαγγελματίας εκτελεστής ο δράστης της Πεντέλης που έβαλε βόμβα σε σπίτι γνωστού επιχειρηματία

Η περιγραφή του βασικού υπόπτου από την ΕΛ.ΑΣ-Καλογυμνασμένος και γύρω στα 30

​Ένας καλογυμνασμένος άνδρας γύρω στα 30 με μαύρα ρούχα και καπέλο τζόκεϋ κατεβασμένο χαμηλά στο πρόσωπο για να κρύβει τα χαρακτηριστικά του, είναι σύμφωνα με την αστυνομία ο βασικός ύποπτος, ο οποίος τοποθέτησε τον ισχυρό εκρηκτικό μηχανισμό στο σπίτι του γνωστού επιχειρηματία στην Πεντέλη.

165414.jpg

Τα εγκληματολογικά εργαστήρια απομόνωσαν τη φιγούρα του υπόπτου, εξετάζοντας σχολαστικά το οπτικό υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στη βίλα του επιχειρηματία, ο οποίος είναι συνιδιοκτήτης του διασημότερου beach bar της Μυκόνου.

Ο δράστης φαίνεται καθαρά να πλησιάζει τη πολυτελή μονοκατοικία, να σκαρφαλώνει στον τοίχο της περίφρ��ξης και να ανάβει το φιτίλι πυροδοτώντας τη βόμβα η οποία εξερράγη ελάχιστα λεπτά αργότερα συγκλονίζοντας την περιοχή.

165418.jpg
Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για επαγγελματία εκτελεστή που αναλαμβάνει πληρωμένα συμβόλαια από ανθρώπους της νύχτας για να τρομοκρατήσει ή να εκβιάσει επιχειρηματίες.

Δεν αποκλείουν μάλιστα να είναι το ίδιο πρόσωπο που μόλις δύο μήνες πριν την βόμβα, αρχές Ιουνίου, είχε τοποθετήσει εμπρηστικό μηχανισμό στην κεντρική είσοδο της ίδιας μονοκατοικίας στέλνοντας ουσιαστικά το πρώτο μήνυμα που κλιμακώθηκε δραματικά με την πρόσφατη βομβιστική επίθεση.
165423.jpg


ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top