Επαναλειτουργεί το αεροδρόμιο της Καλαμάτας μετά τη θεομηνία που έπληξε την περιοχή

Η πρώτη πτήση αναχώρησε το μεσημέρι για Ρώμη

Σε λειτουργία τέθηκε και πάλι, μετά τις πρόσφατες πλημμύρες, το αεροδρόμιο της Καλαμάτας, το οποίο είχε κλείσει λόγω της εισροής υδάτων στον αεροδιάδρομο.

Από την Παρασκευή το αεροδρόμιο είναι σε πλήρη λειτουργία, με την πρώτη πτήση να αναχωρεί το μεσημέρι για τη Ρώμη.

"Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, αμέσως μόλις δημιουργήθηκε το πρόβλημα στο αεροδρόμιο Καλαμάτας από τις τραγικές και καταστροφικές πλημμύρες, κινητοποίησε όλες της τις δυνάμεις και επιστράτευσε το απαιτούμενο ανθρώπινο δυναμικό και μηχανολογικό εξοπλισμό, ώστε το συντομότερο δυνατό να αποκατασταθεί η λειτουργία του", δήλωσε η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου αρμόδια για τις υποδομές, τα δίκτυα και την χωροταξία, Ντίνα Νικολάκου.

Και πρόσθεσε: "Πλέον το αεροδρόμιο Καλαμάτας, μετά τη συνεργασία της Περιφέρειας Πελοπο��νήσου, του Αερολιμενάρχη Καλαμάτας, των υπηρεσιών του αεροδρομίου και τη σημαντική συμβολή της Πολεμικής Αεροπορίας είναι σε πλήρη λειτουργική ικανότητα, ενώ σε λίγη ώρα πρόκειται να αναχωρήσει και η πρώτη πτήση με προορισμό τη Ρώμη".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top