Παράδεισο έψαχναν αλλά βρήκαν... κόλαση:Ναρκωτικά, πορνεία και συμμορίες σε κέντρα φιλοξενίας

Τραγικές εικόνες κατέγραψε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ η κάμερα του Star

​Για εξευτελισμό των προσφύγων που έχουν φτάσει στα όρια τους όσον αφορά στις συνθήκες διαμονής τους στην Ελλάδα, κάνει λόγο σε δημοσίευμα της η εφημερίδα, "Guardian" . Αναφέρεται ακόμη στην ύπαρξη συμμοριών που τους εκμεταλλεύονται.

O δημοσιογράφος του Star, Βαγγέλης Γκούμας έκανε αυτοψία στο κέντρο φιλοξενίας στον Ελαιώνα και διαπίστωσε ότι πολλά παιδιά από την Συρία, τα οποία φιλοξενούνται εκεί αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα, δεν πάνε σχολειό και στενοχωριούνται .

Το πρόβλημα με την περίθαλψη αυτών των ανθρώπων είναι τεράστιο, καθώς συχνά περνούν μια «οδύσσεια», προκειμένου να βρουν ένα ασθενοφόρο και ένα νοσοκομείο!

Τραγικές εικόνες κατέγραψε η κάμερα του Star και στο κέντρο φιλοξενίας στην Μαλακάσα, όπου καταγγέλθηκε πρόσφατα απόπειρα βιασμού μικρού παιδιού. Το κέντρο μοιάζει με στρατόπεδο προσφύγων σε βομβαρδισμένη περιοχή της Συρίας. Εκατοντάδες σ��ηνές είναι στημένες πρόχειρα, τα στρώματα, και οι κουβέρτες ακουμπούν στο χώμα και δεν υπάρχουν στοιχειώδεις υποδομές καθαριότητας. Οι μανάδες πλένουν τα μωρά τους μέσα στις σκηνές και παντού υπάρχουν σκουπίδια. Παιδιά περπατούν μόνα τους, χωρίς την προστασία των γονιών τους.

Συμμορίες δρουν ανεξέλεγκτα μέσα στις κλειστές εγκαταστάσεις του Ελληνικού, πωλούν ναρκωτικά, ενώ δεν λείπει και ο αγοραίος έρωτας, ο οποίος έχει μεταφερθεί στο κέντρο της Αθήνας.

Συμπέρασμα: Η πραγματικότητα στα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων-μεταναστών είναι πολύ χειρότερη από αυτήν που περιγράφει ο Guardian.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top