ΣΟΚ: 30χρονος ΒΙΑΣΕ 60χρονη μέσα στο σπίτι της-Την είχε στοχοποιήσει από πριν

Συνελήφθη όμως το ίδιο βράδυ

​Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια γυναίκα η οποία δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από έναν νεαρό άνδρα ο οποίος μπήκε κρυφά στο σπίτι της στην πόλη της Ρόδου.

Όπως είπε ο ίδιος ο δράστης, πήγαινε στο σπίτι του στη Κω, αλλά κατέβηκε στο λιμάνι της Ρόδου, γιατί τον πήρε ο ύπνος στο καράβι. Αυτό το απρόοπτο γεγονός ωστόσο, εξελίχθηκε σε πραγματικό εφιάλτη για μια 60χρονη η οποία βρέθηκε τυχαία στο δρόμο του 30χρονου ταξιδιώτη.

Ο 30χρονος την είδε στο λιμάνι, τη στοχοποίησε και άρχισε να την ακολουθεί διακριτικά μέχρι το σπίτι της στο κέντρο της Ρόδου.

Ανυποψίαστη η 60χρονη άνοιξε την πόρτα του σπιτιού αλλά από συνήθεια έβαλε τα κλειδιά μέσα στη γλάστρα. Αυτή η κίνηση όμως έγινε αντιληπτή από το δράστη ο οπ��ίος βρήκε έτσι την ευκαιρία τα ξημερώματα, να μπει κρυφά στο σπίτι και να αιφνιδιάσει το θύμα που είχε στοχοποιήσει.

Ο 30χρονος επιτέθηκε στην τρομοκρατημένη γυναίκα την ώρα που κοιμόταν, την ακινητοποίησε και την κακοποίησε σεξουαλικά. Αμέσως μετά το έβαλε στα πόδια.

Συνελήφθη όμως το ίδιο βράδυ καθώς είχε το θράσος να ξαναπάει έξω από το σπίτι του θύματος.

Όπως διαπιστώθηκε ο 30χρονος αντιμετωπίζει έντονα ψυχολογικά προβλήματα και παλαιότερα είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. Στο παρελθόν μάλιστα είχε βάλει φωτιά στο σπίτι του ενώ είχε επιτεθεί και σε αστυνομικό μέσα σε δικαστική αίθουσα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top