ΕΝΤΑΣΗ έξω από το Μέγαρο Μαξίμου-Πορεία διαμαρτυρίας έκαναν οι εργαζόμενοι του Athens Ledra

Ζητούσαν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό

​Πορεία διαμαρτυρίας από το ξενοδοχείο στη λεωφόρο Συγγρού πραγματοποίησαν το πρωί της Πέμπτης πρώην εργαζόμενοι του Athens Ledra Hotel έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.
ledra.jpg
Η Βουλή αλλά και το Μέγαρο Μαξίμου μετατράπηκε σε φρούριο και αμέσως σήμανε συναγερμός στην αστυνομία αφού έλαβαν εντολές για αποκλεισμό της εισόδου της Βουλής όπως και της Ηρώδου Αττικού που οδηγεί στο Μέγαρο Μαξίμου.

Όταν οι εργαζόμενοι επιχείρησαν να περάσουν και να κατευθυνθούν προς το Μέγαρο Μαξίμου δέχθηκαν σπρωξίματα από την Αστυνομία.

Επιθυμία των εργαζομένων ήταν να ζητήσουν συνάντηση με τον πρωθυπουργό, ώστε να αναδείξουν τα προβλήματά τους.

Να σημειωθεί ότι οι εργαζόμενοι βρίσκονται εδώ και πέντε μήνες απλήρωτοι και όπως υποστηρίζουν βρίσκονται αντιμέτωποι καθημερινά, με προβλήματα που οφείλονται στην μη καταβολή των δεδουλευμένων, χωρίς να μπορούν να ζήσουν τις οικογένειές τους.

«Είμαστε σε κινητοποιήσεις τρεις μήνες, σε υπουργεία, εργοδοτικούς φορείς, εργοδοσία και διεκδικούμε διασφάλιση των θέσεων εργασίας και ��ων κατακτημένων δικαιωμάτων μας, άμεση καταβολή των δεδουλευμένων, μέτρα προστασίας για την επιβίωση των οικογενειών μας, την κάλυψη όλων των εργαζομένων για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, καθώς και τη διασφάλιση όλων των ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών μας δικαιωμάτων» αναφέρουν οι εργαζόμενοι και, όπως υποστηρίζουν, θα συνεχίσουν τον αγώνα τους έως ότου ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top