ΞΕΣΠΑ στο STAR η μητέρα της 11χρονης που κινδύνεψε να πεθάνει από αμέλεια γιατρών!

ΔΕΙΤΕ τις αποκλειστικές της δηλώσεις

Ένα κορίτσι 11 ετών κινδύνευσε από την ολιγωρία και τις ελλείψεις στο νοσοκομείο Σαντορίνης όπως ανέφερε η μητέρα του στο STAR.

Η 11χρονη μπήκε στο Νοσοκομείο την περασμένη Πέμπτη - 10η ημέρα περιόδου με αιμορραγία.

Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας του παιδιού που έφερε στο φως η ΠΟΕΔΗΝ, ο γυναικολόγος του νοσοκομείου Σαντορίνης την παρέπεμψε στον παιδίατρο και χωρίς να κάνουν αιματολογικές εξετάσεις, παρότι είχε αιμορραγία, την έστειλαν στο σπίτι της, λέγοντας ότι είναι καλά.

«Την άλλη μέρα όμως το βράδυ το παιδί άρχισε να πονά. Την πάμε στα επείγοντα και ήρθε ένας γυναικολόγος. Είπε πως ο υπέρηχος είναι χαλασμένος. «Nα της κάνουν ενέσεις και να πάει σπίτι” είπε», σημείωσε η μητέρα της μικρής.

Η κατάσταση του παιδιού χειροτέρευε και τη Δευτέρα το κοριτσάκι με τους γονείς του επανήλθε στο Νοσοκομείο, αφού συνεχιζόταν η αιμορραγία και ευτυχώς όπως λέει η μητέρα του, έπεσε στα χέρια διευθύντριας του ΕΣΥ που την υπέβαλλε σε αιματολογικές εξετάσεις. Ο αιματοκρίτης του παιδιού είχε φτάσει στο 21.

Το παιδί υποβλήθηκε σε δυο μεταγγίσεις αίματος στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού όπου μεταφέρθηκε.

Η απάντηση του αναπληρωτή υπουργού υγείας Παύλου Πολάκη, στην καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ ήρθε μέσω facebook.

Ανέβασε στο προφίλ του δημοσίευμα από τοπικό site για την ομαλή λειτουργία του νοσοκομείου Σαντορίνης και έγραψε μεταξύ άλλων: "Μπορείτε ελεύθερα να φάτε τις ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου σας. Καλοχώνευτα".

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top