ΕΙΚΟΝΕΣ απόλυτης ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ στη Θεσσαλονίκη- ΑΓΩΝΙΑ για την γυναίκα που αγνοείται

Οι κάτοικοι μαζεύουν τα κομμάτια τους

​Βιβλική καταστροφή σε περιοχές της Θεσσαλονίκης από την κακοκαιρία.

Άνδρες της EMAK χτενίζουν την περιοχή της Νέας Μηχανιώνας που επλήγη από τη θεομηνία για να εντοπίσουν μια γυναίκα που αγνοείται. Η αγωνία των συγγενών της μεγαλώνει όσο η ώρα περνά. Η γυναίκα επικοινώνησε με τον σύζυγο της ο οποίος τη συμβούλεψε να βγει από το αυτοκίνητο. Από εκείνη την ώρα η τύχη της αγνοείται!

Η πυροσβεστική εντόπισε το αυτοκίνητο θαμμένο στις λάσπες. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα προκάλεσαν ανεπανόρθωτες ζημιές στο νομό Θεσσαλονίκης και ειδικότερα στη Νέα Μηχανιώνα, την Περαία, την Αγία Τριάδα, το Αγγελοχώρι και την Επανομή.

Σπίτια πλημμύρισαν, δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, παρασύρθηκαν αυτοκίνητα και ξεριζώθηκαν δέντρα, ενώ υπόγεια και πάρκινγκ θυμίζουν πλέον λίμνες…

Αστικό λεωφορείο που εκτελούσε την γραμμή Κουφάλια- Θεσσαλονίκη εγκλωβίστηκε σε χείμαρρο. Ο δρόμος μετατράπηκε σε λίμνη και οι επιβάτες αναγκάστηκαν να ανέβουν στην οροφή του οχήματος μέχρι να έρθει βοήθεια.

Οι κάτοικοι μετρούν τις πληγές τους. Μόνοι τους, με φτυάρια, τσουγκράνες και σκούπες βουτούν στις λάσπες και προσπαθούν να σώσουν ότι απέμεινε από το βίος τους.

Οι διασώστες μετέφεραν έναν άνδρα στο νοσοκομείο καθώς στην προσπάθεια του να καθαρίσει την ταράτσα του σπιτιού του από τις λάσπες γλίστρησε και έπεσε στο κενό.

Η πυροσβεστική επενέβη σε δεκάδες περιπτώσεις, ενώ σε 24 χρειάστηκε η συνδρομή της για τον απεγκλωβισμό ατό��ων από τα αυτοκίνητά τους σε ρέματα και κυρίως σε χείμαρρο που υπερχείλισε στην περιοχή της Αγίας Τριάδας.

Οι κάτοικοι ζητούν τη συνδρομή των Δήμων της Περιφέρειας και της πολιτείας ώστε να μπορέσουν να σταθούν ξανά στα πόδια τους το γρηγορότερο δυνατό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top