Παραλίγο ΤΡΑΓΩΔΙΑ στην Σαντορίνη- Κινδύνεψε να… πεθάνει κοριτσάκι από αμέλεια γιατρών!

Απίστευτη καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ- Τι απάντησε ο Παύλος Πολάκης

Παραλίγο ΤΡΑΓΩΔΙΑ στην Σαντορίνη- Κινδύνεψε να… πεθάνει κοριτσάκι από αμέλεια γιατρών!

​Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους… Κοριτσάκι 11,5 ετών φαίνεται πως κινδύνεψε να πεθάνει από αμέλεια γιατρών!

Σύμφωνα με καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ, (δείτε την εδώ ολόκληρη) η ανήλικη μεταφέρθηκε την περασμένη Πέμπτη στο νοσοκομείο έχοντας για δέκατη μέρα αιμορραγία από περίοδο! Ωστόσο, οι γιατροί της ΑΕΜΥ (Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας), την έστειλαν στο σπίτι της, χωρίς να κάνουν αιματολογικές εξετάσεις, παρότι είχε αιμορραγία.

Την Δευτέρα το κοριτσάκι με τους γονείς του ξαναπήγε στο νοσοκομείο, αφού συνεχιζόταν η αιμορραγία και ευτυχώς έπεσε στα χέρια της Διευθύντριας Γυναικολόγου του ΕΣΥ. Έγιναν οι απαραίτητες αιματολογικές εξετάσεις.

1.jpg
2.jpg

Το παιδί είχε αιματοκρίτη 21. Με την κατάλληλη θεραπεία διακομίσθηκε με αεροπλάνο στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Σε αυτή τη καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ απάντησε και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης μέσα από την σελίδα του στο Facebook.

ι.jpg
«ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ (από Σαντορινιό δημοσιογράφο). Υ.Γ. Πρόεδρε του ΙΣΑ ,πρόεδρε της ΠΟΕΔΗΝ ,ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-Ποτάμι-ΣΚΑΕΙ μπορείτε ελεύθερα να φάτε τις ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου σας. Καλοχωνευτα.» έγραψε σε ανάρτηση άρθρου από τοπικό site του νησιού με τίτλο: «Νέο νοσοκομείο: απίστευτη η δραστηριότητα και επισκεψιμότητα του».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top