Υποχωρεί για ΛΙΓΕΣ ώρες η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ- Νέο ΧΤΥΠΗΜΑ τα χαράματα της Πέμπτης

Οι πλημμύρες στοίχησαν τη ζωή σε τρία άτομα

​Για λίγες ώρες κάνει πίσω η κακοκαιρία, η οποία από το πρωί της Τετάρτης σαρώνει όλη τη χώρα ενώ έχει στερήσει τη ζωή σε τρεις ανθρώπους!

Όπως ανέφερε, ο Αντώνης Λάλος, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου της ΕΜΥ, θα υπάρξει ύφεση των καιρικών φαινόμενων μέχρι το βράδυ ενώ από τα χαράματα της Πέμπτης, βροχές και καταιγίδες επιστρέφουν δυναμικά.

Υπολογίζεται πως σήμερα Τετάρτη, έπεσε μεγάλη ποσότητα νερού μέσα σε λίγες ώρες (πάνω από 100 χιλιοστά στην Καλαμάτα για 6-12 ώρες) και αυτό οδήγησε στις φονικές πλημμύρες.

Σύμφωνα με τον κ. Λάλο: «στην κεντρική και δυτική Μακεδονία, όπου επλήγησαν κυρίως οι περιοχές γύρω από τη Θεσσαλονίκη, καθώς και σε ένας μέρος της Θεσσαλίας θα συνεχιστούν τα φαινόμενα όλη μέρα με μικρή ύφεση το βράδυ.

«Αυτές τις ώρες έχουν μετατοπιστεί οι καταιγίδες στην περιοχή της Λακωνίας, και του Αργολικού Κόλπου. Υπάρχει ύφεση στις δυτικές περιοχές ακόμη και στην Καλαμάτα που είχε σοβαρά προβλήματα. Η ύφεση θα διαρκέσει έως το βράδυ απόψε και θα ξαναρχίσει χαράματα να επιδεινώνεται ο καιρός με βροχές και καταιγίδες στη δυτική Ελλάδα.

Η επιδείνωση θα ξεκινήσει από τα δυτικά και θα συνεχιστεί η κακοκαιρία σχεδόν όλη μέρα αύριο σε μια ζώνη από το Ιόνιο, τη δυτική και βόρεια Πελοπόννησο, τη δυτική και κεντρική Στερεά, τη Θεσσαλία, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Στην Αττική αύριο θα σημειωθούν κάποιες βροχές και καταιγίδες αλλά φαίνεται ότι η περιοχή δεν θα επηρεαστεί ιδιαίτερα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΤΡΟΜΟΣ σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ!Γεμάτο επιβάτες έπεσε σε χείμαρρο-Ανέβηκαν στην οροφή!

ΦΟΝΙΚΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ στην Καλαμάτα! ΤΡΕΙΣ οι ΝΕΚΡΟΙ-Πληροφορίες για αγνοούμενους

Θεσσαλονίκη: ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ μια γυναίκα οδηγός-Την ψάχνει η οικογένειά της!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top