Θεσσαλονίκη: Οδηγός λεωφορείου καταχειροκροτήθηκε!Βοήθησε μητέρα πρόσφυγα μαζί με το μωράκι της

Ένα πολύ συγκινητικό περιστατικό

Θεσσαλονίκη: Οδηγός λεωφορείου καταχειροκροτήθηκε!Βοήθησε μητέρα πρόσφυγα μαζί με το μωράκι της

​Ένα πολύ συγκινητικό περιστατικό συνέβη χθες στη Θεσσαλονίκη όταν ένας οδηγός λεωφορείου χειροκροτήθηκε θερμά από τους επιβάτες για μια πράξη του προς μια μητέρα πρόσφυγα.

Η πρόσφυγας μπήκε στο λεωφορείο με το μωράκι της στην αγκαλιά. Ωστόσο, κανείς δεν σηκώθηκε για να καθίσει. Και τότε παρενέβη ο οδηγός, ο οποίος σταμάτησε το λεωφορείο, σηκώθηκε όρθιος και ζήτησε απευθυνόμενος στους επιβάτες να σηκωθεί κάποιος για να κάτσει η μητέρα με το μωρό.

Το περιστατικό συνέβη σε λεωφορείο της γραμμής 21 και το ανέδειξε με ανάρτησή της στο facebook το στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Δέσποινα Χαραλαμπίδου.

Δείτε την ανάρτησή της:

«Στο αστικό του ΟΑΣΘ, στη γραμμή 21, σήμερα το πρωί, ανεβαίνει από την στάση Πλατείας Επταλόφου, μία πρόσφυγας με ένα μωράκι γλυκύτατο. Κανένας δεν σηκώνεται να της δώσει τη θέση του για να καθίσει η μάνα με το μωρό. Πριν προλάβω να μιλήσω, σταματάει το αστικό ο οδηγός και λέει: Μία θέση για να καθίσει η μάνα με το μωρό. Σηκώνεται αμέσως ένας κύριος, κάθεται η μάνα και ο οδηγός καταχειροκροτείται από όλο τον κόσμο. Κατέβηκα χαρούμενη και πολύ-πολύ αισιόδοξη!! Και για την εξαίρετη στάση του εργαζόμενου οδηγού αλλά και για τον κόσμο που τον χειροκρότησε!! Μαζί μας χτυπούσε τα χεράκια του και το μωράκι!! Άντε μόνο τέτοια να έχουμε!!».
leoforeio-thessaloniki.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top