ΘΕΟΜΗΝΙΑ στα Σύβοτα! Αναποδογύρισαν οι βάρκες-Οι δρόμοι έγιναν ΠΟΤΑΜΙΑ!

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

ΘΕΟΜΗΝΙΑ στα Σύβοτα! Αναποδογύρισαν οι βάρκες-Οι δρόμοι έγιναν ΠΟΤΑΜΙΑ!

​Σαν να πέρασε τυφώνας.... Κάπως έτσι έζησαν στα Σύβοτα το πρώτο κύμα κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή.

Οι ουρανοί άνοιξαν και η ένταση της καταιγίδας και του αέρα σάρωσε τα πάντα. Οι δρόμοι του χωριού μετατράπηκαν σε ποτάμια και τα νερά κάλυψαν αυλές σπιτιών και κοινόχρηστους χώρους.

sy2_1.jpg
Η έντονη βροχόπτωση έχει δημιουργήσει προβλήματα στο οδικό δίκτυο των Συβότων, της Πέρδικας και της Πάργας.

Οι δρόμοι στην Πέρδικα μετατράπηκαν σε χείμαρρους που παρέσυραν ότι βρήκαν στο πέρασμά τους, ενώ τα ορμητικά νερά γκρέμισαν και έναν μαντρότοιχο με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές και σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο.

sy3_0.jpg
Στην παραλία στα Σύβοτα τέσσερις από τις βάρκες αναποδογύρισαν και κάποιες χάθηκαν κάτω από τα νερά της θάλασσας όπως φαίνεται και από τις εικόνες.

«Ήταν απίστευτη η εικόνα που αντίκρισα το πρωί.. Κάποιες από τις βάρκες είχαν βουλιάξει και οι ιδιοκτήτες τους έτρεχαν να βγάλουν νερά από τις υπόλοιπες... Δεν έχω ξαναζήσει κάτι ανάλογο», ανέφερε στο Epiruspost κάτοικος των Συβότων.

Τις ίδιες εικόνες καταστροφής αντίκρισαν οι κάτοικοι και στην Πέρδικα Θεσπρωτίας, μετά τη θεομηνία. Στην περιοχή η δυνατή μπόρα είχε ως αποτέλεσμα οι δρόμοι να μετατραπούν σε χείμαρρους και να περάσουν μέσα από την πόλη παρασύροντας τα πάντα στο πέρασμά τους. Από τα ορμητικά νερά γκρεμίστηκε και ένας μαντρότοιχος που έπεσε σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο προκαλώντας ζημιές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top